- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #61992 üzenetére
Amúgy arról mindenki lapít, hogy mi ennek az egésznek az oka. Az, hogy az USA megint világrendőröset játszott, megbolygatott viszonylag stabil államokat, ezzel mobilizálva több millió embert, és közvetve vagy közvetlenül milliók halálát okozva.
ez mar nagyon politika, de joreszt faszsag
a fo problema a tulnepesedes a kornyeken, nezd meg a szamokat
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
bitpork #61969 üzenetére
Tisztellek azert amit teszel, bar szerintem kontraproduktiv. (Ha borton, munkatabor, veres es ehezes varna itt rajuk, akkor nem erre jonnenek, igy viszont terjed a rendes magyarok hire, es megtobben jonnek.)
Nekunk (MO-nak) nem olyan nagy gond: 90%-uk tovabbmegy, es ta'n evi 500 emberke kap menekultstatuszt, a tobbit kiutasitjuk, mehet haza. Viszont EUs leptekben a 90% tovabblepo is gond.
-
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #61870 üzenetére
li-on akksis volt a kis tuzes?
-
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #61860 üzenetére
min egy 30k-t kell melleraknod, de ha normalis minoseget akarsz, akkor 50-et
legalabbis en nem lattam 100k + rezsi alatt normalis berelheto maganhazat szogeden -
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #61841 üzenetére
nem birok, 4:30-kor felebredtem...
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #61738 üzenetére
forgalombol kivonas, bonto?
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #61272 üzenetére
jo az a megane 1.6-os, etesd elf 5w30-al, de vidd le a csereperiodust 15-20k-ra
a Viktorek a beke utcaban fillerekert megcsinaljakszerk: 100k-nal cserelj vezertlest (mindenkepp vizpumpaval egyutt) a gyari 120k tul sok a tapasztalatok szerint
amilyen jo motor, lehet, hogy kibirja a 200k-t, de nem eri meg kockaztatni
-
tisn
addikt
válasz
bitpork #61246 üzenetére
azt szamolgattam, hogy napi 1000km (3db bp oda-vissza), havi 20k, evi 240k egy tiz eves hasznalttal?
gyakorlatilag 0 eves kocsival is max 2 evig, utana mar cserelni kell, illetve valami kishaszonnal erdemes, azok tan kibirnak 500k km-tszerk: latom, mar pilota is szamolgatott
ha't 2000ft/foert nem tunik tul jo biznisznek (mondjuk +300-500ft-ot elkernek a j1 valaszthatosagaert)
lehet regisztralok es ha megyek bp-re a jovo heten viszek 1-2 embert
-
tisn
addikt
válasz
pilóta #61236 üzenetére
hat nekem kb. a kovetkezokepp alakult a 12 ev (240kkm)
uzemanyagkoltseg kb 6milla (7 lityis fotyi, 350-es atlag benyaarral szamolva)
amortizacio 3.5M (4 milla -500k maradvanyertek)
egyeb koltsegek 1.3m (szerviz, kopo cuccok (csak a gumi 350k volt (11db nyarigumi, 8db teli (vagy 12?, nem tudom) )), olajcserek, stb) (2 nagyszerviz az kb. 200k) (olajcsere 10db kb. 20k) (bonyibb olajcsere 10db kb. 30k), egyeb legyen mondjuk 300k (akksi, meghibasodasok, lengescsillapito, gumitarto bak)huzos osszeg igy osszedobva (osszes szamla megvan, csak lusta voltam excelbe felrakni)
szerk: gyakorlatilag evi 1m korul jarhat az autokazas koltsege nekem
-
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #61056 üzenetére
ha vizszurot vennek, inkabb rev. ozmozisost neznek
svejciak csinaltak belole jo kis hordozhatot, odamesz a szennyvizgodorhoz, beleszippantasz, es iszod a tiszta vizet (tulelocuccnak, vagy elmaradott videkre lett csinalva)
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #61056 üzenetére
en idosebb vagyok, de anno az albiban csoportosan neztuk a veszhelyzetet es egyik srac nemreg lett mrd-os
szoval nincs korrelacio a fiatalkori sorozatnezes es az eletben boldogulas kozottazt meg mar bevallani se merem, hogy mar 35 felett neztem meg a 24-et es nezem a walking dead-et is
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #61038 üzenetére
Csak csendben és további népszerűségvesztésem biztos tudatában kérdezem, hogy ahelyett hogy ilyen égedelem f..sságokat néztek, nem gondoltok rá, hogy esetleg valami értelmeset csináljátok ez alatt az idő alatt?
en pl. dolgozom
bar inkabb valami sorozatot/filmet nezhetnekasp.net, sot az egesz webfejlesztes bekaphatja, otvar hanyas
no meg az a balfasz is, aki modositott a login.aspx-en, es ket oraja vacakolok azzal, hogy be tudjak lepni tesztelni ezt a kalap f..t
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #60968 üzenetére
sarokban ülhessek, falnak háttal (tehát mögöttem senki se mászkáljon, frászt tudok kapni tőle), lássam a bejáratot, lássam a pultot,
te vagy a szegedi don corleone?
-
tisn
addikt
ha alkalmazottnak mesz, sok helyre szukseges a papir (egyre inkabb alapveto, hogy legyen valami felsooktatasi papiros)
meg ta'n az ott megszerzett kapcsolati halo er valamit (nekem mind a ket munkahelyemet egyetemi haverok szereztek, meg a cegeket is veluk alapitottam anno)tul sok ertelme sajnos nincs, foleg, ha vallalkozol
ja meg jo bulizni, csajozni 3-5 evig
-
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #60919 üzenetére
a masik meg, hogy jelenleg egy 50k erteku laptoprol jatszom le a filmeket (lenovo t410), az asztali az nem foglalt
-
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #60914 üzenetére
tv-d amugy kadenciahelyesen jatszik le?
az enyem nem, igy marad az mpc/vlc(es amugy nem lett volna olcsobb egy medialejatszot venni?
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #60851 üzenetére
chemtrail
-
tisn
addikt
-
-
tisn
addikt
én a orosháza, csorvás közötti szakaszon járok manapság a 47-esen és ott (ahol már pl rajta van a 2 réteg aszfalt az út meg legalább 3 de inkább 4 autó széles... ott röhely szerintem a 40-es 60-es tábla ...
47-es, 4-es ut volt ilyen az utobbi par evben, en is ingoralom a 40-es tablat
meg felfestes, padka vagy valami hianyzik, nincs atadva-atveve a szakasz, azert tablaznak -
tisn
addikt
kb. 20 ev es 350k vezetes utan 2 bunti, egyszer 30k mert lejart a muszaki, egyszer 5k, mert mobiloztam vezetes kozben (es mogottem jott a rendor
mondjuk erosen szabalykoveto vagyok, ta'n a 40-es tabla a frissen felujitott ures uton, amit nem tartok be, meg varosban tartom a tempot a sorral (az nem mindig 50)
-
tisn
addikt
válasz
toth_janika #60368 üzenetére
Vízilabda? Vívás? Kajak? Kenu? Csak most hirtelen pár (az általad említett úszáson, kézilabdán kívül) Itt nincsenek igazi konkurenciák...
pont errol beszelek
magyarorszagon tobb igazolt focista van, mint ahanyan a vilagban vizilabdaznak vagy vivnak(Itthon van 7000 igazolt vizilabda jatekos es 200k igazolt focista.)
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #60361 üzenetére
gyakorlatilag inkabb ahol van igazi konkurencia (meg sok penz, sok nezo) ott altalaban fasorban sem vagyunk (ta'n az uszas / kezi lehet a kivetel)
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #60025 üzenetére
Nemigen tudok elképzelni olyan szituációt, hogy egy kulturáltan kinéző és viselkedő kismamát elhajtanának, ha szoptatáshoz keres egy magányos zugot.
Elmeletileg ez tortent a nyugatiban levo mekiben.
Az ügyben megkerestük a McDonald's-ot képviselő kommunikációs ügynökséget, ahonnan azt közölték: a cég tud az esetről, felvette a kapcsolatot az anyával és a flashmob szervezőivel is. Mint írták, éttermeikben minden édesanyának lehetősége van a szoptatásra, nincs és nem is volt érvényben olyan szabályozás, ami ezt tiltaná.
Eddigi információik alapján a konkrét esetben egy éttermi dolgozó megfelelően nyújtott segítséget az anyának. Később avatkozott be a külső cég alkalmazásában álló biztonsági őr. A McDonald's úgy tudja, az őr nem szólította fel távozásra a szoptató nőt, de megjegyzése, miszerint a csecsemő szoptatása nem elfogadott tevékenység éttermeikben, nem cégük álláspontját tükrözi, kifejezetten ellentétes a McDonald’s családbarát szemléletével.
javaslom kedves olvtarsak, ne jarjatok a mekibe, mert a vegen meg szornyu dolgokat lathattok
-
tisn
addikt
válasz
bitpork #60009 üzenetére
Milyen 18 éves koráig? Csak amíg kezelhetetlen! 4-5 évesen már nem csak a saját korosztályának a társaságában szalonképes, persze ehhez nevelni is kellene.
nyugi, egy 10 eves is be tudja vagni a durcit, vagy sir, ami zavarhatja az ilyen kenyes lelkuletueket
Franciaországban alanyi jogon jár a szolgáltatás pl.
asszittem te kapitalista vagy, szeretnel tobbet adozni ilyen f@szs@gokert?
es mint irtam szoptatos gyereket nem ecceru bebisinterre hagyni (fejni kell, es meg kell tanitani cumibol szopni)
szoval szoptatos gyereket a legritkabb esetben szokas lepasszolni (az meg a masik, hogy nem mindenkinek van helyben a nagyszulo)
-
tisn
addikt
válasz
bitpork #59987 üzenetére
Ez visszataszító...ennyi erővel én is vihetném az asszonyt és ott cumiztathatnám ahol akarom..
hat, ha valasztanom kell, hogy a kolkot megetessek a sarokban, vagy inkabb uvoltson a mekiben kajalas kozben, vagy a vonaton 0.5-3 orat, akkor inkabb az etetes
ha csinos a csaj meg a latvany se rossz
-
-
tisn
addikt
válasz
ShadowX #59878 üzenetére
Koszos és büdös ez is. Nem tudom miért nem lehet egy kultúrált és TISZTA helyet mûködtetni, fôleg ha élelmiszerrel dolgoznak.
kar, mert megkostoltam volna (de meglehetosen finnyas vagyok)
multkor volt kulfoldi kajalos navos bunti hir a dm-en, petofin levo kinait bezartak?
-
tisn
addikt
azt hittem szegeden nem lehet normalis hambit kapni, erre mennyi tipp jott
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #59824 üzenetére
mindenkepp add be, ha hibas, az sem tul nagy baj
javitjak, vagy ujra be kell adnod
elmaradt bevallast viszont konnyen jutalmazzak egy 30k-s csekkel
iden nekem is javitotta a nav, de mivel maradt 0-as, igy elfogadtam
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #59229 üzenetére
zabpelyhet zabalok
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #59236 üzenetére
alap, koszi a javitast
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #59229 üzenetére
jo az a 20dkg zabpehely reggelire
kell bele 3 evokanal cukor, 5dkg mazsola, fel lityi tej, igy megfozve mikroban, majd jo sok holland kakaopor/porcukor/lekvar ra
)
nyamm
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #59218 üzenetére
az en tiz oldalam havonta nem oszt, nem szoroz (ezek amugy is penzt hoznak, szamlak, szerzodesek, teljesitesigazolasok), de meguntam a tintassal vacakolast (berszaradas, fejtisztitas, csikozas)
es az asszony azota rakezdett, havi (par) szaz oldalt nyomtat/masol
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest