- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
szunyoghalos muanyag redonyt hol erdemes csinaltatni?
14k/m2 koruli aron lattam -
tisn
addikt
Lehet Szegeden használt irodabútort venni? Volt régen egy cég a körúton, de az megszűnt.
-
tisn
addikt
válasz
Vesztor87 #70112 üzenetére
Benzines autóban gondolkodunk, alsó közepes méretben, vagy kis kategóriában. Néztünk Cordobát, Astrát, Fabia kombit. Legyen 1,4-es 1,6-os motorja, klímája, 2 lufi min. Ennyi. És ne legyen rozsdás ha lehet
vegyel megane-t 1.6-os mocival, MI-MII, agyonuthetetlen, rozsda nincs, jol felszereltek is vannak
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #69878 üzenetére
nincs rajta semmi fontos, csak filmek, jatekok (ami fontos, arrol van backup is), de azert lementenem egy ujra
valoszinuleg mar nem garis, 2013-as toshiba -
tisn
addikt
tudok valahol egy 3TB-s winyot venni szegeden? meg olvashato talan, de mar a win is jelez, a hd sentinel 0-snak irja
-
tisn
addikt
nem mindegy, hogy 4-en, vagy egyedul foglalom a helyet
-
tisn
addikt
szobafesto kellene, aki be tud vallalni 70m2 lakas tisztasagi festeset a kozeljovoben
tudtok valakit ajanlani?ne kelljen mar nekem, mert az olyan is lesz
szerk: na, mar masodik mondott augusztus veget, azt hiszem vehetem a hengert
-
tisn
addikt
válasz
Andris837 #69709 üzenetére
ha szeretitek a streed food-ot, talan a Kapcaban a legjobb a hambi (es a legkulturaltabb kerthelyseg), de a TomBurgi, a Pipiter es a Halfaló (vagy mi a neve a Tisza parton) se rossz.
Halászléből én a Roosvelt térit preferálom (de néha nem jó, de ha sikerül, az a legjobb)szerk: valaki regebben irta, hogy a Kojalnal dolgozik, o milyen ettermet ajanlana?
-
tisn
addikt
válasz
Vesztor87 #69540 üzenetére
Sanyifalva jo, az ingazas viszont oli az embert (ket autoval is). Kifizeted a szegedi haz kulonbseget 5-10 ev alatt szerintem, idoben, benyaban, amortizacioban.
szerk: ez a haz amiben vagyok, 17M korul viheto, kicsit nagy (200m2) uj kazan kell, de ket garazs, szigetelt, jol nez ki kivul/belul (egy uj konyhaszekreny rafer)
es sok ilyet hirdetnek
-
tisn
addikt
az létezhet, hogy a digi az új lakásom utcájában szolgáltat, de az én házszámom nincs a listában?!?!
tökön szúrom magam
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #69100 üzenetére
figyelni kell a kis zold zombikat, ugy olvastam naluk nagyobb mennyisegu kp van
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #69070 üzenetére
nekem elegge hullottak, volt amit kinabol rendeltem, volt amit itthon vettem (<2kHuf)
a kompakt fenycsovek tartosabbak joval -
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #68992 üzenetére
Nem, de az idom penz. No nem morgok, megusztam egy vizsgalattal, a kiesett tomesem az valojaban egy letort kis darab volt, amit meg jobb nem bantani. (Mondjuk a regi jo dokim a vizsgalatot ingyen csinalta, de az mar a legkevesebb
-
tisn
addikt
Valaki ajánlotta a dr. Lakatos Balázs fogorvos... Már 10 perce várok és még 10perc. Szeretem a pontosságot...
-
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #68985 üzenetére
de, tokeletes
MMben neztem, edigitalt elfelejtettemkoszi!!!
-
tisn
addikt
displayport - hdmi adaptert vagy kabelt keresek
(lenovo laptop -> tv osszekotes okan)van valakinek elfekvoben?
illetve ha valaki pcx, ipon vagy ilyen helyrol rendelne, akkor beszallnek a koltsegbe, de egy 2000ft-os atalakitoert nem fizetnek egy 1000-es postakoltseget
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #68919 üzenetére
+1
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #68831 üzenetére
Majd felhizlalod.
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #68827 üzenetére
ha esetleg nem lesz meg, van kiscicank minden szinben
-
tisn
addikt
Tulajdoni lapot kérd le, az legyen az első ha komolyan érdekel.
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #68713 üzenetére
zerintem drága, de nyilván fogsz alkudni.
nem hiszem, durvan masznak felfele az arak az utobbi par honapban, panel es tegla is
meg szerencsesen kifogtam egy viszonylag uj teglat kb. 200k/m2 aron, de az ilyeneket mar 250k alatt mar nem adjak (3 szoba, 60-70m2 kerestem, mar 16-18 korul jar, ami normalis)
-
tisn
addikt
válasz
martonx #68622 üzenetére
éha nekem magamnak se sikerül jól tolerálnom a gyerekeimet.
Mondjuk mi pont ezért nem is járunk gyakran étterembe, és ha igen, igyekszünk a gyerekek hangzavarát a minimálisra csökkenteni.normalisan nevelt gyerekek is lehetnek felporogve, elofordul az, foleg kicsiknel
engem mondjuk nem zavar a gyerekzsivaj, nem vagyok en nyugger... -
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #68478 üzenetére
)
jaja, lassan koltozunk ki az albibol, iden meg nem fizettem csekket, viszont van par elado cuccom
bontott cserep, muanyag ablakok, laminalt padlo, butorok, kerites, vellanykapu, tuzhely, konyhaszekreny, kad, csaptelepek stb...
eljossz, korulnezel, es ami tetszik, mar bontom is ki
szerk: magat a hazat mar tegnap eladtam, ismeros ugyved segitsegevel
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #68413 üzenetére
muszerolajat hasznalok, szerintem barkacsaruhazban vettem tiz eve
meg bizonyos esetekben csapagyzsirt, azt meg a csapagyboltban -
-
tisn
addikt
kdobsz 60k-t egy sz@rra, vegyel egy (legalabb baxi) kondenzaciost
most panelt cserelsz, jovore kilyukad a biliacel hocserelo, megint jon egy 50-80k-s javitasertelmetlen
szerk: most lattam, hogy Ricky is a hocserelet irta kovetkezonek
(az altala javasolt beretvat sem javasolnam)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest