- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
LifestyleX77 #6986 üzenetére
Nos, pirinként meglepődtem...
Tudom, utólag ez nem mentség, de bevallom, az eddig tesztelt "pc szpíkerek közül" csak egy tetszett ----> Genius 1250X
Szóval, ha mindennapos vásárlónk vagy inkább a falba beépített tégla lennél akkor hallhatnád, mikor a véleményemet kérdik a forgalmazott hangtechnikának picit se nevezhető "szolíd" hangkeltő kütyükről.
Első kérdés : TE MELYIKET VENNÉD?
Válaszom : EGYIKET SEMEzt korra és nemre való tekintet nélkül elmondom.
Ilyenkor jön a következő kérdés : MIÉRT?
Válaszom : ÉN A HIFIT KEDVELEM HA MÁR ZENÉT HALLGATOK...
A folytatásban levezetem, ha látom, hogy kíváncsi a kedves vevő, hogy mire is élvezek otthon : Tannoy Profile 632 hangfalak állványon van del Hul kábellel, Teac A-H300 "reference" erősítővel hajtva... Olykor eredeti angol nyomású YELLO-t hallgatok bakeliten... Szóval, aki ezt a hangot megszokta az nem tud véleményt alkotni egy ilyen termékről. Olyan ELADÓS-KAMU dumát tőlem még senki nem hallott... Talá azért is vágtam oda az asztal másik végéből, hogy "EZ SE LESZ JOBB"... Egyébként nem is tőlem vetted... hanem kollégámtól.Nálam a hangtechnika kicsit máshol kezdődik. (Engem nem köt le se a házimozi, a hétpontegy de még az ilyen mélynyomóval editált csipogók sem. Egyébként ha már privát véleményem érdekel, a mélynyomó csak elrontja az eredeti hangképet) Jelenleg is a többsávos keverőm az asztalom, összekötőkábeleimet taposom, hangfalakon lépkedem, bakelittel magamat legyezem...
Tarthatnánk 20féle hangbizbasz helyett 80 félét is... de én inkább arra gyúrok, hogy mindig legyen a polcon memória, processzor, alaplap, vinyó és videókari. Hogy ha valaki gépet akar venni akkor ne a plusz 60féle hangfal miatt kelljen várnia core2duo-ra mert arra már nem tellik a boltnak, hogy polcon tartson akár egyet is. Ha meg van a gép, utána már beszélgethetünk a kiegészítőkről. Egyébként másnapra mindig itt van a Logitech Z4e ami már a látványa miatt is érdekes lehetne...
Azzal zárnám soraim, hogy mindenesetre köszönöm a vásárlást, remélem tényleg tetszik az új választásod... ha netán nem, akkor nagyon szívesen rendelek Neked nagyobb kaliberű termékeket is, rajtad áll.
Üdv.Fogl Attila (TheReMiXeR)
ui.: tehát nem tévesztendő össze a 2 terület illetve ha lehetne ezeket bezúznám...
vazze
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest