Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheReMiXeR

    senior tag

    válasz LifestyleX77 #6986 üzenetére

    Nos, pirinként meglepődtem...

    Tudom, utólag ez nem mentség, de bevallom, az eddig tesztelt "pc szpíkerek közül" csak egy tetszett ----> Genius 1250X

    Szóval, ha mindennapos vásárlónk vagy inkább a falba beépített tégla lennél akkor hallhatnád, mikor a véleményemet kérdik a forgalmazott hangtechnikának picit se nevezhető "szolíd" hangkeltő kütyükről.

    Első kérdés : TE MELYIKET VENNÉD?
    Válaszom : EGYIKET SEM

    Ezt korra és nemre való tekintet nélkül elmondom.

    Ilyenkor jön a következő kérdés : MIÉRT?
    Válaszom : ÉN A HIFIT KEDVELEM HA MÁR ZENÉT HALLGATOK...
    A folytatásban levezetem, ha látom, hogy kíváncsi a kedves vevő, hogy mire is élvezek otthon : Tannoy Profile 632 hangfalak állványon van del Hul kábellel, Teac A-H300 "reference" erősítővel hajtva... Olykor eredeti angol nyomású YELLO-t hallgatok bakeliten... Szóval, aki ezt a hangot megszokta az nem tud véleményt alkotni egy ilyen termékről. Olyan ELADÓS-KAMU dumát tőlem még senki nem hallott... Talá azért is vágtam oda az asztal másik végéből, hogy "EZ SE LESZ JOBB"... Egyébként nem is tőlem vetted... hanem kollégámtól.

    Nálam a hangtechnika kicsit máshol kezdődik. (Engem nem köt le se a házimozi, a hétpontegy de még az ilyen mélynyomóval editált csipogók sem. Egyébként ha már privát véleményem érdekel, a mélynyomó csak elrontja az eredeti hangképet) Jelenleg is a többsávos keverőm az asztalom, összekötőkábeleimet taposom, hangfalakon lépkedem, bakelittel magamat legyezem...

    Tarthatnánk 20féle hangbizbasz helyett 80 félét is... de én inkább arra gyúrok, hogy mindig legyen a polcon memória, processzor, alaplap, vinyó és videókari. Hogy ha valaki gépet akar venni akkor ne a plusz 60féle hangfal miatt kelljen várnia core2duo-ra mert arra már nem tellik a boltnak, hogy polcon tartson akár egyet is. Ha meg van a gép, utána már beszélgethetünk a kiegészítőkről. Egyébként másnapra mindig itt van a Logitech Z4e ami már a látványa miatt is érdekes lehetne...

    Azzal zárnám soraim, hogy mindenesetre köszönöm a vásárlást, remélem tényleg tetszik az új választásod... ha netán nem, akkor nagyon szívesen rendelek Neked nagyobb kaliberű termékeket is, rajtad áll.

    Üdv.Fogl Attila (TheReMiXeR)

    ui.: tehát nem tévesztendő össze a 2 terület illetve ha lehetne ezeket bezúznám...

    vazze :C :C :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák