- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Rootkiskacsa #12770 üzenetére
Rohadt sokat ér az erősítő IC, ha USB-ről kapja a tápot is...
De amiért itt vagyok: Az ugye belefér, ha a vásárlás közben, illetve azt követően rögtön ki szeretném próbálni helyszínen a frissen vett noti RAM-okat? Ugye ez nem a szívesség kategóriája?
-
eziskamu
addikt
válasz
Rootkiskacsa #12770 üzenetére
Köszi.
-
eziskamu
addikt
válasz
Rootkiskacsa #11745 üzenetére
Az Intel alapúakon (már legalább 3-4 éve mindegyik az) fut az XP! És nem emulátorral!
Egy Bootcamp nevű progi tudja partícionálni és talán a bootoláshoz a BIOS-t emulálni (de a mélyebb működését én sem ismerem) . Lényegében a BIOS és a (picit) másabb beviteli eszközök kivételével PC alapú az összes Mac.
A BIOS hívásokat meg főleg csak a bootoláskor használja a legtöbb mai operációs rendszer, utánna már a drivereken keresztül buzergál mindent. -
mongi
senior tag
válasz
Rootkiskacsa #11745 üzenetére
Csak hogy le ne maradj a számítástechnika villámgyors sodorvonalából
Újabb kínai MacBook Air másolat
[link] -
localhost
Közösségépítő
válasz
Rootkiskacsa #11639 üzenetére
"és az árukészletből nem tűnt fel, hogy nem a fidesz vagyok? " - nekem sem tűnt volna fel, hiszen sosem voltam Fidesz-irodában, mit tudhatni mi van ott benn egy ilyen irodában?
-
mongi
senior tag
válasz
Rootkiskacsa #11599 üzenetére
"Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ha behozzák telepíteni, és úgy néz ki, akkor szétkapom és kitakarítom a gépet, és ezért pluszban nem számolok fel semmit."
Nálam volt aki megsértődött, hogy kitakarítottam. mert ugye idézem:
"Nálunk patyolat tisztaság van, a földről is ehetne ha akarna!"
Amikor megmutattam mi volt a gépében (foto rulez) majdnem fel kellett mosnom
-
Adonimus
senior tag
válasz
Rootkiskacsa #11476 üzenetére
Ez nagyon jó.
És sajnos vannak ilyen emberek. Az egészbe azt nem értem, hogy, milyen szakember az aki a nem működő procira azt mondja működik.
-
szumo
senior tag
válasz
Rootkiskacsa #11488 üzenetére
P3-as laptopot a kiscsávónak, had játsszon
-
Zolás
addikt
válasz
Ideje átevezni a procihütök uj generációjára a homorú talpú hütökre. Ezek az ilyen tuningos átesett púpos procikra is felmennek ellenben az általános gagyi gyári lapos hütökkel. Ja és jobbak a höfokok is!
Amugy ismerősöm mielőtt áthivott hogy nem megy a gép mi a baj szétszedte ésa púpos kondikat egy lapos csavarhúzóval visszanyomkodta. Hallotta hogy rossz a púpos kondi és gondolta ez segit. Arról hallott hogy javitják de hogy az hogyan is történik annak nem nézett utána. Összevissza gyürögetett kondik a lapon meg a tápban. Szép látvány volt -
Rootkiskacsa
tag
válasz
Ma visszajött a gép. Ismét bele dobálva a házba az alkatrészek 1 része.
Állítólag sikerült feltelepíteni, de másnap reggelre nagyon lelassult.A srác mint mondtam, fogyatékos. Ez a hobbija, és az anyja megveszi neki, mert ez kell hogy járassa az agyát, hogy ne romoljon az állapota.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szegény proci... jól elintézte a srác
ahhoz képest, hogy itt már direkt tettek 4db távtartót a proci sarkaira, hogy elkerüljék az ilyen lesarkazást, szépen megcsinálta... anno lehetett parázni rendesen a régi athlon-oknál, ahol nem voltak ilyen támasztékok... főleg, ha az ember pl. egy globalwin fop32-t akart felerőltetni rá, aminek a leszorítója valami brutálisan kemény volt... izzadtunk rendesen az erőkifejtéstől és a parától is ennél a fázisnál, amikor a procit+bordát kellett helyére rakni...
apropó, nem az ilyen emberekre használják a "szakbarbár" szót? a barbarizmus a képeken elég jól észrevehető...
-
bullseye
addikt
válasz
anyuka nem ért hozzá, OK
gyerek agresszív idióta, OK
de ki az a barom, aki megnézi ezt a procit, és közli, hogy jó még, mert nincs felpúposodva?! -
ati012
őstag
válasz
Rootkiskacsa #11441 üzenetére
Sajnos nem lepett meg...
-
törölt tag
válasz
hasonlókat én is csináltam 15-20 évvel ezelött
-
Flame_
tag
válasz
Már igen, /fav
Mondjuk néha nem ártana, ha lehetne nagyítani a képeket, de a lényeg a legtöbbször látszik.
-
sNORh
addikt
válasz
Rootkiskacsa #9131 üzenetére
jajah, vissza persze, de "nincs pénzünk" címszóval nem szórakozok vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged