- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Miért? Pl. Apple forgalmazót keresni nem off (bocs Remixer
) ? Azért itt tettem fel mert itt a legtöbb az egy főre jutó számtechboltos/szervízes, és amúgy is offba raktam, mint ezt.
Amúgy ez is rémtörténet biz szempontból.
Biga: Nekem MicroATX-esnek tünt, de sajna centire nem mértem le. Hátulja atx-es volt, 1 AGP, 2 PCI és valami speckó modemporttal, amiben ült is egy modem. Ja és Radeon 7000-es ült benne. Ilyen gépre gondolsz? Amúgy nagyon ilyesztő látvány volt 3 púpos kondi egymás mellett, én ilyen lapot sikítva hajítanék el messzire (persze ez az EU-ban nem illik), de hátha meg lehet csinálni kis pénzből (mármint nem az alaplap, hanem a komplett gép árához képest kicsiből, mert 62000-be került 15 colos samu montorral, ami szerintem egy kicsit sok).
[Szerkesztve] -
ilyen velem is volt. havernál voltam benn épp a boltban és jön egy ismerős csaj, neki volt bnője, hogy nem indul a gép. na akkor lássuk. feldugtuk télleg nem indul. na akkor vinyo be másik gépbe ránézünk. c gyökérben semmi fájl nem volt
furcsállottuk a dolgot. közbe mondja a csaj hogy rendet rakott a gépen, azokat a fájlokat meg szépen bemásolta egy külön könyvtárba
Új hozzászólás Aktív témák
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged