- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LuckyL #33823 üzenetére
Semmi rejtet célzás nincs ezzel kapcsolatban csak hogy annak része a magyar nyelv jó ismerete: leírtam amit, és erre előveszed hogy a "panelproli" -csak ezért sokan megsértődhetnének- azért az ami mert nem költ
A gazdagokról volt szó! És nekem csak olyan nagyon vagyonos ismerősöm van, aki mindig mindent fillérre kiszámol, és még magától is sajnál bármit amin nem az élete múlik. Pl Emberünknek van 4 szállodája, 40'000+ négyzetméter bárraktára, sok 100 hektár termőföldje, és egy olyan golf mk1-gyel járt 2013ig, aminek nem működött még a sebességmérője sem. Minek az nem kell. De említhetném az egyik üzlettársamat is aki pl vett Monacoban is magának lakást, de semmit nem vesz meg teljes áron mert ha nem sikerül neki legalább 40%-t alkudni, akkor inkább otthagyja.
(#33824) BlacKSouL : ez így van, csak erre a speciális bunkóságra ( h nem fizet ) írtam , mert ezt én így ismerem sajnos.
(#33825) Crytec210: Nagyon sokan nulláról indulva ha elérnek valamit, teljesen kifordulnak magukból .Ezeket szokta a köznyelv nem ki negatív felhanggal újgazdagnak emlegetni. Tipikus példája ( ha már autó ügyben megint meg lettem szólítva ) pl h megveszi a 730d bimmert, de nem vesz rá még használt téli gumit sem. Úgy van vele hogy ha kiadott érte 7-8 számjegyű összeget akkor tudjon mindent még a fizika ellenére is. Ebből Szeged HmVhely között volt is egy baleset, amiben a vétlen meghalt, a bimmeres meg kiszállt és ment a dolgára.
(#33826) VIPowER : nem szoktam menni étterembe, de ha megyek, akkor 15% körül van a jatt amit hagyok minden alkalommal. Nincs is mindig annyi pénzem amennyit szeretnék
Különben meg mindenki azt hiszi hogy olyan naccucc az a 10 éves touareg, pláne lelakottan ahogy megvettem. Azt elfogadom hogy sokaknak nem telik erre sem, és nem is örülök neki, de én nem fogom úgy feldobni a pacskert hogy meg sem próbáltam megvalósítani az álmaimat
-
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
LuckyL #31461 üzenetére
3x annyiba kerül, és tételezzük fel hogy 3x tovább bírja. Kérdem én, hogy szigorúan anyagi megfontolásból gondolkodva megéri e? Elvégre 5 év múlva sokkal korszerűbb, nagyobb tudású gépet veszek, a következő 5 éves ciklusban megint. Egy 15 éves mosógép meg energiahatékonyságban köszönőviszonyban sincs egy korszerű típussal. Persze a csilivili érintőképernyős gizdaságok, nem számítanak. Az parasztvakítás.Tehát ha megveszem a drágát és tartósat és környezettudatosan nézem, akkor harmad annyi szemetet termelek 15 év alatt. (Viszont több vizet és áramot használok el) Viszont ha újrahasznosítják az alapanyagokat, akkor megint érdekes a kérdés.
-
törölt tag
válasz
LuckyL #31438 üzenetére
Olyan. Meg maga az ipari hang ami kijön a motorjából. Ki kell cserélni a forgó kerekeit is fixre és mind a 4 lába alá gumitalpat tenni, meg az egészet gumiszőnyegre. Nekem platósautó szőnyegén van. Úgy már nem rázza szét a házat.
Ezek még nem ismerték a finomcentrifugát, hogy a ruhák elrendeződjenek rendesen és úgy kezdje el. Sőt még a szivattyút is leállítja és csak egy 10 másodperc után indítja el, addig erőlködik a vízben a centri. 150W-os a szivattyú, nem járatja állandóan mert túlmelegszik. Mai gépekbe 30W-os kis izék vannak. Eszméletlen buta egy gép amúgy. Nincs vízcseréknél centri stb. a 40 fokos program túl rövid. Tényleg már csak az irdatlan retkes melósruhákra való, mert egyrészt nem az új gépbe akarom betenni, másrészt meg a vízmennyiség miatt csak ez mossa ki rendesen, amúgy rossebnek se kéne a Hajdu. Jó, meg ipari minőség, meg minden csak eszméletlen elavult. Egy vagyon lenne mikrokontrollerrel felokosítani, meg erősebb motort tenni bele ami bírja a nagyobb centrifordulatot stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest