- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ami viszont tényleg nem semmi: működő, 2003-ban(!!) telepített windows xp. Ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. És még mindig megy...
Nemreg kollegaim az egyik mobilszolgaltato geptermeben talaltak meg egy 5-6 eve "lecserelt" adatbazis szervert, 8 ev uptimenal tartott rajta a Win2k
-
stol
addikt
-
Kube
senior tag
Hát olyat már én is láttam hogy a csávókám 15 megás netet felemeltette 30 megásra és a panasza még mindig az volt hogy lassú a net. Hát mondom az érdekes. Egy kérdést tettem fel: Kattog a vinyód Válasz: hát eléggé. Mondtam cserélje ki és jó lesz. Kicserélte és minden szép és jó lett.
-
Kube
senior tag
2003 lol
az szép. Én nekem nincs boltom, csak néha megyek ide oda ha hívnak ismerősök által. És a tapasztalatom hogy sz*rból várat építeni nem lehet. Szóval oda megyek mindenki néz, várják a csodát de hát istenem 20 éves gépre nem lehet GTA4-et tenni könyörgöm
De a legjobb a következő gondolat: Milyen alkatrészt cseréljünk ki benne? Hát erre a válaszom hogy új gépet vegyenek mert ezen már az isten se segít. Ha új kártya, új alaplap, új ramok, új proci, új táp. Logikus.
A másik meg, elmegyek valamerre, megnézem a gépet /tipikus hogy nem tudom mi a baja csak vmi nem jó rajta és menjek/ nincs kép rájövök hogy itt már komolyabb a dolog, vigyék szerelőhöz nem tudok vele mit kezdeni, valszeg alaplapon szált el vmi. És már jön a válasz: Ugye Mari megmondtam hogy vigyük szerelőhöz. Utólag okos az ember.
Meg a mai világban tényleg mindenféle cuccra rászedik az embert. Mobilnet falun? Könyörgöm 10Kb/s a max sebessége és rászedik a szerencsétlent hogy ezt használja asztali PC-hez komolyan mondom....
Mai világban elszoktam csodálkozni néhány dolgon. A tapasztalat az hogy mindenhol jól fogadnak, elhalmoznak mindennel, de az az igazság hogy a semmiből várat hát nehezen...
-
RootRulez
félisten
Na az engem is fel tud hergelni. Mikor a "régi kuncsaft" türelmetlen, ha nem tudok menni azonnal és szól más "szakembernek". Általában mindig az a vége, hogy mégis kell majd mennek csak 1-2 héttel később... Olyankor körberöhögés és egye fene még most megbocsátok, de többet ne legyen ilyen. Döntsön, sebesség kell neki vagy minőség, egyébként is amint tudok mindig megyek...
Arról nem is beszélve, mikor szakemberünk 3 napig szereli/telepíti a gépet ergo rám várnak 1-2 napot és hamarabb tudták volna használni a szerkezetet...
-
Móci
addikt
No, igazam lett. Csörgött a telefon. Gyerek megvette a gépet. Kimegyek, elindul, bár kép az nincs. Meglestem, 775. Oké. Proci? Őőőőőő intel. Bővebben? Megnéztem a dobozon, mert a gyerek nem tudta. E8400. Hmhm, jó. De ő írta össze a listát... Mindegy. Vga 9600GT. Jólvan, szódával elmegy. Ide raid kártya. Mi a túrós? Ami szemet szúrt, s végére hagytam, az a táp. Kodegány 400W. Magyarul egy giga p31-es lap, egy E8400, egy 96GT, 3 vinyó, egy dvd rá lett bízva erre a csodára. Na, itt hangosan elkezdtem már röhögni...
Nem indul a gép.
Megnézem a csatlakozókat, az atx félig-meddig volt csak rádugva a lapra! Csoda, hogy nem égett le...
Próbatáp berak, semmi. Tápra gyanakodtam, mert tegnap a srác szerint ment még a gép. Idézem: "próbálgatta".
Nézegelődök tovább, és feltűnik, hogy az az egy szem 2 gigás modul nem valami jól van a helyén. Naná, hogy fordítva volt! Még jó, hogy nem erőszakolta bele az állatja. Ram rendesen berak, gép megy. Hm. Erre gyanakodtam utoljára, mivel a gép ment tegnap ugye. Megkérdeztem előtte többször is, hogy belenyúlt e? Neeeeeeem, ő neeeeem.
Mégis.
A raid kártyát hagytam a fenébe, tököm se szórakozik a két darab 160-as maxtorral.
A vicc az, hogy 120 ropiért adták el ezt nekik. Én ismerősnek ennyiből AM3-at raktam össze normális alkatrészekből, 500-as vinyóval.
Hiába, nem kell hallgatni az emberre. Felesleges. Ha meg szar, majrégomb. Kiröhögtem őket jó sokszor, nem fogtam vissza magam. Valahogy úgy éreztem, ennyi még jár a gép mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest