- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Na az engem is fel tud hergelni. Mikor a "régi kuncsaft" türelmetlen, ha nem tudok menni azonnal és szól más "szakembernek". Általában mindig az a vége, hogy mégis kell majd mennek csak 1-2 héttel később... Olyankor körberöhögés és egye fene még most megbocsátok, de többet ne legyen ilyen. Döntsön, sebesség kell neki vagy minőség, egyébként is amint tudok mindig megyek...
Arról nem is beszélve, mikor szakemberünk 3 napig szereli/telepíti a gépet ergo rám várnak 1-2 napot és hamarabb tudták volna használni a szerkezetet...
-
RootRulez
félisten
válasz
wwenigma #11308 üzenetére
Végzettségem az nekem is van (egy ötödév) De ott igazság szerint nem tanultam semmi "szakemberséget". De amikor először szétkaptam a gépet, mert a PI-esbe vettem a 8 gigás mellé egy 40est, és után a nem látott egy meghajtót se, és mire rájöttem miért is (jumper, master, IDE0 miegymás). Na ezt nem tanították, volt olyan időszak, mikor a gép többet volt szétszedve, mint összerakva. De ezért van az, hogy mikor mondanak egy problémát, már telefonon látatlanban tudom a megoldást rá (najó nem mindenre). Ekkor tudom értékelni a sok-sok szívást, amit átéltem saját gépeimmel)...
Csak olvasgattam a topikot gondoltam leírom (jólesett...)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest