Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Erik_
csendes tag
válasz
Lortech #5441 üzenetére
Mi tulajdonképpen egyről beszélünk, csak te elsősorban vevőoldalról nézed a kérdést, én meg ugye a másikról. Mint már mondtam, lehet maximálisan törvényesen szívózni bolttal, és a bolt is tud teljesen törvényesen szívatni vevőt. Mindez csak a két fél egymáshoz való hozzáállásán múlik. Ragaszkodhat a vevő uyganahhoz a típushoz, színhez, márkához, DNS-összetételhez, ha egyszerűen már nincs kereskedelmi forgalomban. Ilyenkor a bolt a megoldásra való törekvésének bizonyítékaképpen felajánlhat különböző konstrukciókat, ez teljesen törvényes. Amennyiben ügyfél nem fogadja el, kénytelen várni, merthogy nincs konkrét határidő megadva törvényileg az ügylet rendezésére...
-
Hydra SR
addikt
válasz
Lortech #5427 üzenetére
Szerintem ugyanarról beszélünk. A törvény megengedi, csak józan ésszel vizsgálva nem ildomos az ilyesmi. Feltéve, hogy a bolt is úgy áll hozzá a dologhoz, ahogy eladóként illik. Például felajánl a másik, másmilyen típusú de legalább olyan teljsítményű kártya megérkezéséig egy - akár szerényebb teljesítményű, használt - cserealkatrészt kölcsönbe. Aki ezeket nem fogadja el, az törvényesen jár el ugyan, de ez akkor is csak kekeckedés a bolt lehúzásának reményében. Nem csak a boltra vonatkoznak íratlan illemszabályok.
Más kérdés, ha valami speciális ok miatt neked tényleg nem jó semmi más, csak amit anno megvettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest