Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#90933760 törölt tag válasz  TESCO-Zsömle

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreC2D az. Az E6500 a Pentium. Ennél még számazonosság sincs, csak a többi 6000-res procinál. Ez egy ritka nagy faszság volt az Inteltől mondjuk. Zsivaagoo 
 A 965-ös meg még talán a régebbi P chipsetek is csak 4 oldal ramot kezelnek, szóval a 8 oldalnyival nem indul.
 Az igp az alaplapon szarra se jó tényleg csak 2D képet adni, nem tud YT-ot, se mai kodekeket gyorsítani egyik s775 lap se. A legerősebb se, úgyhogy mindenképp kell ezekbe valami VGA. A 2 Giga ram viszont elég netezni, igaz a W7 lassabb vele, de használható, a P4hez képest meg pláne. De ha jót akar az ember kell a 4 Giga, de egyáltalán nem létfontosságú ha minden fillér számít.
- 

Traxx őstag válasz  TESCO-Zsömle

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreDe C2D, nekem is olyan van épp  Speed(R): ilyen nekem is jutott, csak éppen S478 Celeron 2,4 GHz, 1,5 giga RAM, integrált S3 VGA  Jutyúb akad, megoldás kőne. Új gépre vagy használtabbra nincs lóvé, így csináltam egy olyat, hogy a böngésző helyett SMPlayerrel nézik a jutyúbot. Kényelmetlenebb, de evvan, szegény ember vízzel főz, jobb konfigig ez marad. Így nem akadnak a videók, júzer örül (másra úgysem sokat használja a gépet), én szintén örülök Jutyúb akad, megoldás kőne. Új gépre vagy használtabbra nincs lóvé, így csináltam egy olyat, hogy a böngésző helyett SMPlayerrel nézik a jutyúbot. Kényelmetlenebb, de evvan, szegény ember vízzel főz, jobb konfigig ez marad. Így nem akadnak a videók, júzer örül (másra úgysem sokat használja a gépet), én szintén örülök 
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jutyúb akad, megoldás kőne. Új gépre vagy használtabbra nincs lóvé, így csináltam egy olyat, hogy a böngésző helyett SMPlayerrel nézik a jutyúbot. Kényelmetlenebb, de evvan, szegény ember vízzel főz, jobb konfigig ez marad. Így nem akadnak a videók, júzer örül (másra úgysem sokat használja a gépet), én szintén örülök
 Jutyúb akad, megoldás kőne. Új gépre vagy használtabbra nincs lóvé, így csináltam egy olyat, hogy a böngésző helyett SMPlayerrel nézik a jutyúbot. Kényelmetlenebb, de evvan, szegény ember vízzel főz, jobb konfigig ez marad. Így nem akadnak a videók, júzer örül (másra úgysem sokat használja a gépet), én szintén örülök