Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#64791808 törölt tag válasz  macilaci78

üzenetére macilaci78

üzenetéreHogy szakmája van-e, azt nem tudom, de aki 10 nyelven tud (már 4-re is igaz), az nem a mekiben fog dolgozni. 
- 

Penge_4 veterán válasz  macilaci78

üzenetére macilaci78

üzenetére"Ki van segítve az, aki 10 nyelven tud McDonald's-ban kiszolgálni, mert szakmája nincs, de gólöröm van." Mondjuk egy ilyen eset azért epic fail lenne több szempontból is. Ha szigorúan csak a 10 nyelvet nézem (mert az önmagában szakma, ha nagyon jól beszéli legalább az egyiket az anyanyelvén kívül, akár tolmácsnak is elmehet), a közeget, amelyben felnőtt nem (mivel egy ilyen belga családban már simán benyomja a család valami jó helyre még a legmihasznább csemetéjét is), akkor is bőven fordíthat, akár munka mellett, otthonról . De pl. itthon is vannak olyan állások, amihez csak érettségi + nyelvtudás kell és egy klimatizált irodában Facebookozik a 8 órából 4-et a gép előtt a forgószékben, amikor pedig beesik egy ügyfél, foglalkozik vele. Mindezt olyan 150 nettóért (+ cafetéria). Gondolom ilyen állás külföldön 1500-1700 euró alatt nem áll meg, tekintve, hogy a legaljább munkás is azért megkapja az 1200-at tisztán (már ha nem valami magyar alvállalkozónak dolgozik, aki leveszi a sápot). De nem egy olyan esetet hallottam, hogy valakit azért neveztek ki csoportvezetőnek, mert jól beszélte a nyelvet, a munkások közül meg senki és innentől neki annyi volt a dolga, hogy járkált néha körbe-körbe és ellenőrizte, hogy a többiek jól dolgoznak-e, ha nem, rájuk szólt, meg fordított köztük és a külföldi nagyfőnök között. 
- 

Lord Myn senior tag válasz  macilaci78

üzenetére macilaci78

üzenetéreNa ja, tőlem is mikor megkérdik, hogy mire vagyok a legbüszkébb, amit elértem életemben, 2 dolog jut eszembe: - az ajtókilincs (kb. 2-3 éves lehettem, tényleg büszke voltam rá) 
 - az egyik kedvenc szórakozóhelyemen (már rég bezárt) az Indiana Jones-os flipperben beírhattam a nevemet a második helyre a TOP listában (na erre nagyon büszke voltam) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő