- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
badgirl #1100 üzenetére
Tudnék erről mesélni én is...
A nagykerekbe járnak júzer szintű kiskeresek. (5év nagykerezés után írok...)
Szerintem egy nagyker nem arról szól, hogy bejön a júzer és leállunk mutogatni mindent. Oda már olyanoknak kellene járni (elvileg) , akik tipus alapján bemondják hány darab és elviszik...
Nem, nem... erre bejön - 10ből 6-7 ilyen - és a raktárosokkal lepakoltatja a cuccokat és ''informálódnak''. Olyan infókat kérdeznek ami elvileg az ''alap kiskeres tudással'' már elsajátítottként'' kellene tudniuk.
Nos azért van, hogy szidnak minket boltosokat. Van olyan aki megkérdezte, hogy a kúler pasztáját védő műanyagot is rá kell-e rakni a procira...
Így nem csodálkozom semmin... -
net84
őstag
válasz
badgirl #1090 üzenetére
ezzel az ''Ugye maga nem ért a számítógéphez'' dologgal én is találkozok néha - és még csaj sem vagyok...
Pusztán csak azért, mert egy pult mögött ülök és a vevők csak annyit áltnak, hogy pötyögök a gépen és eladok, számlázok....
Némelyek elég rendesen meg tudnak rökönyödni, hogy tudok is nekik választ adni a problémájukra.
tőlünk 100m-re van a Nokia hivatalos szervíze és boltja. Rendszeresen hozzánk jönnek be és sokaknak fel sem tűnik, hogy egy darab telefonunk sincs, csak előkapják a telefont és szeretnének venni hozzá ezt-azt...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest