- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #37723 üzenetére
De mééé?
Ezen felröhögtem így meló után..
-
MR_Joe
senior tag
Nem ment el kicsit offba az egész topik?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #37286 üzenetére
Egy másik fórumon láttam bringás topikot, jó bringák voltak benne...de az erősen 18+-os volt
-
MR_Joe
senior tag
Digis témához: bratyóméknál és szüleimnél is behúzták a digit az utcába (Érd város)...tisztán családiházas övezetbe... (én meg Győr-Ménfőcsanakon szívtam a fogam, ahol jóval nagyobb lett volna a sűrűség..). Logikát én sem látok benne, de ki érti a gyíkembereket?
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
philoxenia #36350 üzenetére
Mi van a PÚ között?
-
MR_Joe
senior tag
Nem legenda. Rendszeres... meg a piszoárba rágódobálás, azután (közben?) a piszoár oldalának és környékének televizelése is... lehet fel kéne a kollegák figyelmét hívni, hogy nem a két piszoár közé kell beállni, mert azok nem kapaszkodók, hanem abba kell elvégezni a dolgot...
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #33739 üzenetére
A kockák legalább sokoldalúak
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #33734 üzenetére
Áh..erről most az jutott eszembe, mikor az egyik adón a faszi panaszkodott hogy fáj a füle, meg hall/érez benne valamit...egy kisebb csótány család lakott a hallójáratban.. Brr...
Tescozsömle: Halál után nehéz lenne
-
MR_Joe
senior tag
válasz
ViZion #33730 üzenetére
Poénnak szántam, de ezek szerint nem ment át...
De zavarnak a magasfrekis hangok, bár az utóbbi időben egyre kevesebbet hallok meg belőlük...vagy a műszaki cuccaim fejlődtek, vagy a hallásom romlottvagy mindkettő. Mondjuk mikor a két nagyobb kölök öli egymást, a kisebbik visít valamiért, ehhez jön még esetleg porszívó /tv/mosógép etc. zaja, olyankor valahogy nem izgatnak a magasfrekis cicergések
amikor ezek nincsenek, olyankor meg élvezem a viszonylagos csendet
Szerk.: A vga hűtése nálam nem sípol...mert nincs.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
ViZion #33726 üzenetére
Szóval hallod a led villogását...komoly bajok vannak itt
Anno crt-s időkben engem is zavart a cicergése a monitornak/tvnek, de most csendesek az eszközeim...vagy romlott a hallásomviszont a monitor power led villogását rühellem...este kisüti a szemem... Le is ragasztottam
-
MR_Joe
senior tag
Gyors és géprakodó...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
MasterMark #33611 üzenetére
OfficeDepotban dolgoztam anno. Mikor odamentem dolgozni, fura volt hogy a monitorfalon egyik-másik felszerelt aljzatba dugva egyszerűen nem mennek a monitorok. Aztán egy átrendezésnél érzékeltem, hogy konkrétan szikrázott a polc... szétszedtem az érintett elosztókat... a kábelek kicsúszva, itt-ott hozzáértek a fém polchoz. Csoda, hogy nem csapott valakit meg az áram..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
MasterMark #33125 üzenetére
Mer óccó... mindenki tudja hogy a számtekbótosok burzsujok és csak a drágát veszik mindenbő'
-
MR_Joe
senior tag
Kollegám megkért, hogy két régi gépből csináljak egy jobbat. Persze a dvd írón és a hdd-n kívül semmi nem kompatibilis...a jobbik gép így néz ki:
(igen, ott belül posztóvá tömörült por van...természetesen dohányfüsttel dúsítva)E2140, talán 1gb ram, valami 7200se viderossz kártya...
De legalább FSP táp van benneNem tudom még mit hozok ki ebből...
-
MR_Joe
senior tag
Nem kéne ennek a társalgásnak valami más topikot keresni?
"kissé" átmentünk offba..
-
MR_Joe
senior tag
Számtechbótosok memoárjai - azaz amikor kisülünk..
-
MR_Joe
senior tag
Ma esti fárasztó: tudtok olyan fémet mondani ami vegyszermentes és a gyerekek szeretnek vele játszani? Én igen...Lego Bionikkel.
-
MR_Joe
senior tag
Látom sikerült kiborítanom a társaságot
-
MR_Joe
senior tag
válasz
FoxiestFox #32450 üzenetére
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #32228 üzenetére
Mondok jobbat... Lumia 630-on win 3.1... áruházból felpakoltam a DOS-t és gyárilag benne van a win 3.1 végül is wp így is úgy is
A képet a korábbi művemről majd előkeresem. (Alcatel 995-ön dosbox, alatta futott a win
)
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Melack #32223 üzenetére
Én copptam egy sort vele, aztán ráuntam és megoldottam másképp...
aztán rájöttem miért nem települt a másik licenc (cégtől kapott gépen 8.1 volt mindenféle telepítő média nélkül, én meg kipróbáltam kb az összes 8.1 verziót, de nem fogadta el a kulcsot...mikor is rájöttem, hogy a kulcs 8-ashoz szól, ami frissült 8.1-re.
)
win 98/3.11 téma: én nem olyan régen androidos telóra húztam fel 3.11-et, teljesen f@xán működött
mi ezzel a baj
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #31990 üzenetére
Nem feltétlen.. aki meglovasít egy jobbféle notit, amin van egy előtelepített win, már meg is lépte egyszerre a hw-sw tolvajlás kérdését
Problem solved
-
MR_Joe
senior tag
Radikalmod?
mosógép: nekünk tizenéves fagor nyomja (ablakos-elöltöltős..ha szar a műsor a tévében, olyankor inkább azt nézem). Túlélte (igaz szivattyúcserével) a kovácsműhelyes-karbantartós négy hónapomat, bírja a gyerekek megmozdulásait (hol egy hajcsat, hol egy pár gomb, hol a régi nyakláncom kerül elő a szűrőből). Gondolkodtunk a cserén, de ilyen strapabírót aligha fogunk találni...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #31907 üzenetére
Valami ilyesmi lett a cucc? -
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #31905 üzenetére
Akkor az se mai gép lehetett
ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #31903 üzenetére
Hol a lájk gomb?
Kollegám megkeresett, hogy barátnőjének kéne valami olyan gépecske a régi helyett, mint amit neki összeraktam. Semmi extra, netezés/családi képek tárolása, néha letöltöget ezt-azt. A lényeg, hogy megbízató legyen. Összedobtam papíron ~50k körül egy kis gépet, valami kétmagos intel proc, integrált videó, 4gb ram, valami thermaltake táp, eccerű ház. Elküldtem a papírost, másnap kaptam a visszajelzést: de hát ennyiért új gépet kap!
Közöltem, hogy igen, ez is új, garis, számlás, stb...háát ő még szétnéz, mert a tecsóban is látott valami ilyen áron gépet..aztán ha meglesz, hozza telepítgetni, régi retekről adatotmenteni, stb.. (közel jártam hozzá, hogy azt mondjam: azt ugyan ne hozza)...ez lassan egy hónapja. Most megtaláltak: mégsem új gép, a régi gépéből meg az öccsének a régi gépéből csináljak egyet, átpakolni a cuccokat egyikből másikba, hogy erősebb legyen...persze mindkét gép le van halva, de netezni még jó lesz az!
Hozzátartozik, hogy a hölgy lehalt gépén a rendszert nem olyan rég szedtem rendbe, mert már egyszer lehalt valamitől (xp) és kékhalállal megállt. Újratelepítés,takarítás után ment ~3-4 hónapig, de már akkor is mondtam, hogy ez cserés, de akkor is "még jó lesz" felkiáltással el lett intézve. Már előre látom, hogy coppás lesz vele.
A jó oldala, hogy nem vette meg a stresszkóban a kékcsíkos veljú gépet...még. -
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #30577 üzenetére
eznemnormális....
-
MR_Joe
senior tag
válasz
VegyesTamás #29349 üzenetére
...az egyirányú utcába szemből, majd a minket megállító rendőrnek ártatlan arccal mondjuk: "de hát én nem is mentem két irányba" ...
-
MR_Joe
senior tag
Win 8.1-et használok kb május óta, teljesen jó bármire..persze nem árt legálisnak lennie
Minden programot amit szoktam használni kiraktam desktopra és ennyi.
-
MR_Joe
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Blum1866_2 #28656 üzenetére
Nem voltak ritka cuccok.
Fiamnak fogok majd összevadászni pár ilyen régi alkatrészt, azon tanuljon gépet szerelgetni, kártyákat csereberélni. Lassan 6 és fél éves, ideje elkezdeni
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #28517 üzenetére
Ezt most elképzeltem... majdnem lefordultam a székről így meló után
-
MR_Joe
senior tag
Ha belegondolok, hogy anyum nagybátyja kint élt svédben... de szívesen mennék én is.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #28323 üzenetére
Asszonyka bölcsész...de legfeljebb flamóért jár megdumálszba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest