- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hol a lájk gomb?
Kollegám megkeresett, hogy barátnőjének kéne valami olyan gépecske a régi helyett, mint amit neki összeraktam. Semmi extra, netezés/családi képek tárolása, néha letöltöget ezt-azt. A lényeg, hogy megbízató legyen. Összedobtam papíron ~50k körül egy kis gépet, valami kétmagos intel proc, integrált videó, 4gb ram, valami thermaltake táp, eccerű ház. Elküldtem a papírost, másnap kaptam a visszajelzést: de hát ennyiért új gépet kap!

Közöltem, hogy igen, ez is új, garis, számlás, stb...háát ő még szétnéz, mert a tecsóban is látott valami ilyen áron gépet..aztán ha meglesz, hozza telepítgetni, régi retekről adatotmenteni, stb.. (közel jártam hozzá, hogy azt mondjam: azt ugyan ne hozza)...ez lassan egy hónapja. Most megtaláltak: mégsem új gép, a régi gépéből meg az öccsének a régi gépéből csináljak egyet, átpakolni a cuccokat egyikből másikba, hogy erősebb legyen...persze mindkét gép le van halva, de netezni még jó lesz az!
Hozzátartozik, hogy a hölgy lehalt gépén a rendszert nem olyan rég szedtem rendbe, mert már egyszer lehalt valamitől (xp) és kékhalállal megállt. Újratelepítés,takarítás után ment ~3-4 hónapig, de már akkor is mondtam, hogy ez cserés, de akkor is "még jó lesz" felkiáltással el lett intézve. Már előre látom, hogy coppás lesz vele.
A jó oldala, hogy nem vette meg a stresszkóban a kékcsíkos veljú gépet...még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest