- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Egy ismerősöm elhozta a két kisfiának gépeit, hogy fel kéne gyorsítani, ki kéne pucolni a nem odaillő programokat és a Rainbow Six Siege játékokat működésre bírni rajtuk. Az első kérés orvosolható a másodikkal, mert az okozhatja. Mellékesen mondja, hogy hát nem ártana ki is pucolni. Nos, mikor vittem le a kocsiba, hogy beviszem a céghez kikompresszorolni (mert hogy full por belül, de nem kicsit) belenyultam valami trutyiba, amit nem tudok beazonosítani mit tartalmazhat. Szagra zsír lehet, de általános iskolás gyerekek mit zsírozhatnak a szobában számítógép előtt? Lehet kólás szendvicskrém, vagy az oldalára száradt cukros teából is kerülhetett alá a lábaira ami csak remélni tudom, hogy nem testnedvekkel keveredett.
Miután kifújtam kompresszorral, hozok a raktárból valami erős tisztítószert és levakarom. Egészen addig gondolkodtam mennyit is kéne kérni érte, de mostmár egészen határozott vagyok, hogy felfelé fogok kerekíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest