Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
MR_Joe
üzenetére
Most picit elkalandozok.
Erről a sulinetről most eszembe jutott, hogy pályáztunk erre az 'otthon melege' nevű cuccerájban szereplő 'mosógép csere programra'. Megadtak egy listát, hogy miket lehet igényelni ha esetleg megpályáznak. Ahogy zézegettem vagy irtó drágák vannak vagy olyanok amiket tutira nem szoktak venni boltban emberek mert valami nagyon hibázik vele, szóval ennek is részben raktársöprés szaga van. Ami nem megy, ott áll, de nem feltétlen szar, de nem vették eddig, majd most támogatással.
1.: Nem tudom, de feltételezem, hogy nagyon sok család felültöltős mosógépet szokott venni, mert azért jobb nem hajolgatni. Akiket én ismerek családok, 90%-ban felültöltőseik vannak. A programban 80%-ban elöltöltőseket lehet választani.
2.: Az A+++-os mosógépeknél is elég nagy a szórás fogyasztásban, mert 158kWh-tól 120kWh-ig vannak gépek. Amik már alacsonyabbak azok mint 200eFt körül vannak.
3.: A szegény réteget most kicsit át is verik, mert a mosógépet így is gy is ki kell fizesd teljes árában, csak majd visszakapod egy részét. Szóval akinek nincs rá pénze, az most se fogja megvenni.
4.: Whirlpool rakás sz@r. Nekünk is ez van, sok véleményt olvasok róla, tudom. Persze hogy ebből van a legtöbb választási lehetőség, de gondolom ezt veszik kevesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF - RTX 5060Ti - 32GB - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Amazfit Balance 2 új
- Focal Chorus 716 5.0 hangsugárzó szett
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest