- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wolfman #28032 üzenetére
De annyira nem is régi, 4GB RAM, C2D, de mire a telepítőben rányomtam a telepítésre, és továbblépett, kellett 10 perc (USB powa?). Nekem nem gondolkozik ennyit, igaz újabb a gép, de már a fejem fogtam.. és akkor szívás, ha utána megakad, és hiába vártad ki mindig, semmit nem ért
Pénzt itt nincs, ezt is úgy könyörögte ki a főnöktől (összetenném a két kezem, ha ilyet kapnék). Aztán múltkor is én mondtam, adja el a szutyok P4 Celeron gépet, veszünk az árából valami minőségi tápot, meg egy E6300-at. Ha nem mondom, még azzal is szívhatnék.
De kell minden gyereknek gép, még a 3 évesnek is szutyok s478 Celeron, csak minek. 3 gyerek, plusz az ürge, 4 gép. Ha lenne egy gép csak, elmondom már lehet s1155, i3, és valami combosabb VGA ülne benne.5000Ft, jól is jönne, de itt olyan sose lesz... nem tudom hogy lehetne kikerülni innen sajna, túl számítanak már rám ilyenkor.
Traxx
Hát, nőt még megértem, 65k-ból jó konfigot ki lehet hozni viszonylag használtan, talán újonnan is valami APU-s cuccot, vagy olcsó Pentiumot.
Mondjuk ha nő lenne, nem lenne kifogásom, de hát
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged