- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wolfman #28032 üzenetére
De annyira nem is régi, 4GB RAM, C2D, de mire a telepítőben rányomtam a telepítésre, és továbblépett, kellett 10 perc (USB powa?). Nekem nem gondolkozik ennyit, igaz újabb a gép, de már a fejem fogtam.. és akkor szívás, ha utána megakad, és hiába vártad ki mindig, semmit nem ért
Pénzt itt nincs, ezt is úgy könyörögte ki a főnöktől (összetenném a két kezem, ha ilyet kapnék). Aztán múltkor is én mondtam, adja el a szutyok P4 Celeron gépet, veszünk az árából valami minőségi tápot, meg egy E6300-at. Ha nem mondom, még azzal is szívhatnék.
De kell minden gyereknek gép, még a 3 évesnek is szutyok s478 Celeron, csak minek. 3 gyerek, plusz az ürge, 4 gép. Ha lenne egy gép csak, elmondom már lehet s1155, i3, és valami combosabb VGA ülne benne.5000Ft, jól is jönne, de itt olyan sose lesz... nem tudom hogy lehetne kikerülni innen sajna, túl számítanak már rám ilyenkor.
Traxx
Hát, nőt még megértem, 65k-ból jó konfigot ki lehet hozni viszonylag használtan, talán újonnan is valami APU-s cuccot, vagy olcsó Pentiumot.
Mondjuk ha nő lenne, nem lenne kifogásom, de hát
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Xbox One
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged