- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Hát ezt most elszomorít hallani. :-s
Na de ezért is üzletelek itt PH-n legtöbbször, mert itt nagyjából összeszokott banda van.
Mielőtt megvettem a mostani 7950-es VGA-mat egy ember árulta nagyon jó áron. Utána néztem, weblap minden, elég korrektül nézett ki, de mondjuk ritka nagy f@sz is voltam, hogy eleve ilyenbe gondolkoztam, hogy magán embertől mikor legjobb áron van. Mindegy, szóval tőle akartam venni és már ott voltam, hogy megyek a bankba és utalok, de egy hang azt súgta, hogy nézzem még meg utoljára az üzeneteim. Bejöttem, felhasználó kitiltva, hirdetés törölve. A csalók topikba addigra már ment a körüzenet, hogy a Vas megyei rendőrség körözi, mert utána néztek közben más érdeklődők is. Na akkor utána hívogatott, fenyegetett, de nem tudott átverni. Beírtam én is a topikba (kiírtam a nevét), utána azt észrevette (minő véletlen hogy a semmiből ráakadt, hogy felbukkant a neve az interneten mint csaló), megint visszaregelt és megint anyázott, fenyegetett, bíróságra megy stb. Moderátorok megnyugtattak, hogy semmi nincs a kezében amire veri a nyálát, szóval le lett építve. Pedig az akkor 86.000Ft-os csalás lett volna. Lett volna lehetőségem feljelenteni.Azóta is kb. 3-4 havonta betalál egy ember, hogy őket is megkárosította a csávó. A vicc, hogy azóta is garázdálkodik és úgy látom nem tudják elkapni, pedig ő már 50 és 100eFt közötti összegeket csal ki másoktól.
(#27892) macilaci78: Szerintem úgy gondolja, hogy tele van a fal alkatrészekkel, amik eltakarják az ablakot, így nappal is kénytelen villanyt kapcsoljon a tulajnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest