Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmunRa
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Elektroműszerész vagyok jelenleg. Néztem már ezt a listát, rokonszakma is jó. Szerintem ezzel lehet számítógépet javítani. De azt hiszem egyelőre nem veszek fel ilyen javítást, mert nem szeretném megvenni a pénztárgépet.
Nem tudom merre induljak egyébként, több hónap után sem. Ez csak az egyik tevékenység lenne, van egy kb. fél éves munkám amit nem számláztam még ki, elvileg megszűnik a megrendelésem, de múlt héten szórtak meg egy legalább fél évig tartó munkával. Viszont leadózni nem szeretném, inkább valami kezdő, majd beinduló vállalkozásba szeretném elhelyezni a pénzt. Nagy valószínűséggel fősulira megyek, ez idő alatt nem szeretnék teljes munkaidőbe dolgozni, viszont addig lesz idő kitalálni mi legyen. Esetleg némi bevétel is lenne az idő folyamán. Jelenleg én nem látok semmi olyan tevékenységet amiből normálisan meg lehet élni.
Igazából nem célom a nagy jövedelem, mert van egy házam, aminek a fenntartása nem olyan eget verő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő