Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz RB #5 üzenetére

megjegyzések az all-in-wonderhez: nekem is egy aiw 7500 van a htpc-ben, de 3 dolog miatt gondold át:

1. digitális tuner - az új aiw-okban ha jól tudom van már digit vevő, szerintem ilyet vegyél. a digitális műsorok (nálam upc direct) nagyon jó minőségben jönnek (miután kibe kapcsolom esténként a beltérit :((), érdemes a legjobb bemeneti minőséget adni a kártyának. nemtom a 9200 aiwban van-e, de sztem megér +10-15e hufot. ha most nem is, későbbre jó lesz.

2. az aiw 7500-ön csak egy vga kimenet van. nemtom olvastál-e már az rgb-kimenet varázslásról, de lényeg, hogy ha két vga (vagy egy vga és egy dvi átalakító-kütyüvel) kimenet van, akkor tudsz rgb jelet adni a tévének. az s-video jel kicsit (nagyon) gagyi. persze lehet, hogy csak én várok sokat. olvasnivaló: Bővebben: link

3. aiw rulez, de a felső 2 pont miatt készülök a cserére. ha van esetleg digitális beltérid, akkor a tunert megspórolhatod egy ati vivo kártyával, abban ugyanaz a chip dolgozik, de csak 1 bemenete van. szal ha műsort akarsz felvenni, akkor bekapcsolva kell hagyni a beltérit és rá kell nyomni arra a csatornára, amiről fel szeretnél venni. persze kompromisszumos megoldás, de nekem pl. így lesz...

Új hozzászólás Aktív témák