- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
moonman
titán
igen, az a page file defrag vagy mi a neve. őszintén szólva nem hiszek ezekben, de nem értem M$-t sem, miért nem ad ki valami hivatalos cuccot. bootvis-t is leszedték az oldalról, bár azt hallottam azt nem kifejezetten end usereknek találták ki. (ennek ellenére hirdetik, mint az igét, hogy milyen gyors lesz tőle :) )
-
moonman
titán
hát ez amolyan otthoni használatra gép. dvd irogatás, office, webezés, játék, filmnézés. sok új telepítés nem lenne rajta valsz. de azért beszélek vele.
registry defraghoz van valami programom, ezekkel érdemes próbálkozni, vagy csak parasztvakítás? (''registry defragmentation'' [L]http://www.elcor.net/rdefrag.php[/L]) -
moonman
titán
akkor legyen 18+2 és többi user data :)
ennek a fat32 dolognak még utánanézek
cikk megvan, ha erre gondolsz [L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;322014#2[/L] mintha régebben már jártam volna itt a registryben csak nem mertem hozzányúlni. átírom az útvonalat reboot és onnantól oda pakol mindent? :) még install előtt kipróbálom.
system restore marad. kérdés még, mennyi helyet zabáljon, mi az optimális. (ha túl sokat hagyok nem fog nekem mindent fölöslegesen menteni ugye?) asszem úgy csinálja, hogy ha registry vagy valami változik (windows installer telepít valamit) máskülönben 24 óránként checkpoint. -
moonman
titán
még nem, de most ez a probléma kis halasztást nyer. (később visszatérek rá)
holnap lesz a napja, hogy újrarakom az xp-met, mert kicsit átszerverzem a gépet. (szegény több, mint egy évet lehúzott, respect! :) )
ahogy már korábban megbeszéltük a particionálás témában a 120-as vinyót kb úgy osztom fel, hogy 10GB system+program files (elég ez? most 6,5GB) + 2GB swap max blokkmérettel + maradék user data.
kérdések:
- elég a 10? :)
- swap particiót is ntfs-re? (valahol olvastam, hogy fat32 mintha gyorsabb lenne :F)
- swap particióra a rendszer kezelje vagy fix méretű pagefile?
- system restore mennyi erőforrást zabál és mennyire éri meg bekapcsolva hagyni?
- van lehetőség a teljes profilkönyvtár (docs. and settings) átköltöztetésére más particióra vagy csak a ''dokumentumok'' foldert irányítsam át?
hirtelen ennyi :)
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest