- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
csizo13 #76522 üzenetére
Én most már hellyel-közzel úgy értem és értettem meg, hogy gondolj bele van egy kulcsod, ami minden iskolában a kémia szertárat nyitja, ez egy általános kulcs (port), köztudott, központilag így osztották ki. Te meg próbálsz kivülről bejutni a szertárba. A port(ás) (router) azt mondja felőle... menjél. Igen ám csak a portás nem árulta el, hogy a zárakat összecserélte pontosabban kb. 65000 variációból rakott egy másikat például a szertárra. Aki tudja, hogy a szertárt melyik kulcs nyitja és azt használja az be mehet.
Hát körülbelül így. Ezért kell, hogy a routerrel átállítsuk az alapértelmezett portokat. -
-
Magnat
veterán
válasz
csizo13 #75098 üzenetére
Szia ,
a nasnak fix címe van? Ha nem, adj neki fixet akár a nason, akár a router statikus dhcp vagy dhcp reservation részében, aztán a routerben a port forward résznél a DS portjait (azt nem tudom melyik, én Transmissiont használok) be kell irányítani a nas címére, utána mennie kell a ddns-es elérésnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest