- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítások lementése, új vinyó beszerel, beállítások visszaállítása, majd a régi vinyót rákötöd egy gépre (sata vagy usb) és pl. egy Total Commander ext4 pluginnal hálózaton (kábelen, gigabiten) visszamásolod az adatokat.
Vagy egy külső USBs vinyót rákötsz a NASra kimentesz mindent és beállítás után visszamásolod. Ez lassabb lesz mert ha jól emlékszem csak USB 2.0 van azon. De így lesz két másolat az adatokról.
-
ecx
tag
Nem tudom, kit izgat rajtam kívül a dolog,
de mivel találtam egy remek módszert a backupra, ezért leírom ide:
Én a Synchronicity-re tettem a voksomat a Synology Data Replicator 3-mal szemben, mert:
* Ingyenes
* Tud inkrementális, differenciális mentést, számos opcióval
* Tud olyat, hogy ha a NAS-on véletlenül törlök, akkor nem törli az eredetit a C:-ről
* A folyamatot végig monitorozhatjuk, mutatja az időt, a file-ok, folderek számát és az eddigi átlagsebességet (MB/sec)
* Beállítható a backup gyakorisága, ha az adott időben nem volt bekapcsolva a gép, akkor a következő alkalommal figyelmeztet
* Szépen logol mindent
* Gyors (egy változatlan 100GB mappa újbóli végignézése DR3-mal 5 perc, Synchronicityvel mindössze 12 másodperc!)Szóval a Data Replicator 3 nekem kuka, a Synchronicity messze jobb!
-
vond
MODERÁTOR
Hol vetted? Akkor kell kártyát kapnod, ha hivatalos partnertől vásárolod. Kérdezz rá a boltnál, vagy nézd meg a Synology oldalon (bár ott sincs minden partnerüzlet felsorolva).
Az SHR-nek akkor van értelme, ha kettőnél több lemez lesz a NAS-ben, valamint védelmet is akarsz, és valószínűleg lesz(nek) más kapacitású lemezek is az eszközben. Kétrekeszes NAS-ben RAID1 (ha egylemezes biztonságot akarsz), vagy RAID0 / JBOD (ha gyorsaságot - mivel azt mondod, úgyis meglesz minden egy PC-n is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest