Aktív témák
-
Hetyési
csendes tag
Elnézést kérek a durva pontatlanságért. Kár, hogy a topic címet nem tudom kijavítani.
Tehát: ROUTER-ről van szó, nem switch-ről! -
Hetyési
csendes tag
Sziasztok! A tárgybani switchet használom 2 PC-vel az internetezéshez.
Egész pontosan 2 PC-t csatlakoztatok a switch-be, majd a switchet csatlakoztatom a kábelmodemhez.A problémám:
Gyakran van úgy, hogy nagy adatmennyiséget kell átmásolnom az egyik PC-ről a másikra. Ezt mobil rack átpakolgatásával szoktam elvégezni. Sajnos.
Pedig amikor megvettem a switch-et, előre örültem, hogy a majd switch-en keresztül fogok másolni a PC-k között. Eddig 2 féle FTP programmal kíséreltem meg a fájlmásolást, de elkeserítő eredménnyel:Valami miatt ISZONYAT LASSÚ adatátvitelt tesz lehetővé ez a módszer.
Már nem emlékszem, hogy ez pontosan milyen sebességet jelent, a lényeg, hogy ez összehasonlíthatatlan az internetről letöltés sebességével.
Kérdésem: Ez így normális?
A switchtől tényleg nem várhatom el, hogy a belecsatlakozó két PC között elviselhető gyorsasággal tegyen lehetővé adatátvitelt?
Vagy esetleg valamiféle beállítás megoldhatja a problémát?Üdv,
H
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest