- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
HunChaos #244285 üzenetére
Csak még egy ötlet, ha esetleg a konvencionális daraboktól el tudsz/akarsz vonatkoztatni és amúgy bejön a stílus. Szerintem inghez, causal szereléshez van olyan jó, mint bármelyik sportos mutatós óra és a marha jól ötvözi a retro és a modern megjelenést, plusz ikonikus óra. Nálam a lila abszolút nyerő, de a másik kettő sem rossz.
https://www.casio.com/products/watches/g-shock/gmwb5000pb-6
-
rbalint88
addikt
válasz
HunChaos #244277 üzenetére
Az a legegyszerubb, ha elmesz egy jo oraboltba, ahol tobb markabol is nagy a valasztek es probalgatsz. Egyreszt mindegy mit mondunk, hogy mi a tuti vetel, ha az neked nem tetszik vagy kenyelmetlen vagy nem all jol. A tutu oraboltot tudom ajanlani, kedvesek is, ertenek is hozza es van valasztek is. Westend, Arkad. Szvsz ebben a max 200k kategoriaban olyan nagy csalodas nem lehet, nyilvan vannak jobb ar-ertek aranyu orak, pl a Casio Edifice szeriaja tipikusan ilyen, de ha olyan tetszik es all jol, amilyen tudasut lehet venni felaron is, akkor se erezd magad atverve
Az elottem linkelt Tissot PRX pl szerintem egy nagyon jo valasztas, ha stilusban olyasmit keresel.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
A felsoroltak közt egyértelmű ,hogy a Tissot PR100 viszi a pálmát.
Ebben az ár környezetben neki van a legjobb anyag minősége ,Japan-ok sajnos míg szíjat sem tudnak készíteni - soha nem voltam oda értük a Casio kivételével.
200k-ig már kapni normális Tissot-ot ami nem eta 10-el van szerelve.Pl. ,Pl. ,Pl. vagy EZ a classikus.
Nekem van több órám ,meg próbáltam is egy csomót ,de minőségben / érzésre hordás közben magasan a Tissot a legjobb (kedvenc márkám maradt kb.).
-
stellaz
veterán
válasz
Ár-érték arányban japánok elég jók (Orient, Seiko, Citizen, Casio, és én a Bulovát is ide venném), Roamert is szokták dicsérni, ami viszont svájci. Mechanikus vagy kvarc órát szeretnél? Mechanikusion szépen ugrik a másodperc mutató, lehet nézegetni a szerkezetet, cserébe állítani kell elég sűrűn, ha nem hordod hétvégén, megáll hétfőre, sérülékenyebb, pár évente jó drága szerviz kell neki. Kvarc pontos, jó értelemben igénytelen, törődés mentes, van belőle napelemes, rádió vezérelt, stb.
Meg azt mondják, ha egy órának van fém és bőr szijjas kivitele is, de a bőr teszik, akkor is vedd a fém szijasat, és vegyél egy bőr szijat mellé, mert fogyó eszköz és nyáron gyorsan tönkre megy.YouTubeon van egy műsor a kronometer.hu csatornáján, az őszinten: órákról. Nagyon jó és felkészült a két srác, mutatnak be órákat a sokmillióstók az 1-2 száz ezres kategóriáig, érdemes nézni őket, informatik és szórakoztatóak is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest