- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Bár nem sok Szovjet órám van, de az a pár darab elég pontos. Épp tegnap említettem ezt az alsó kismásodperces Pobedát, bármelyik svájci mellé oda merem rakni pontosságban! Én sem akartam elhinni, de 5-10 másodpercen belül van a pontossága! Egy jól beállított és nem szétkopott óra elég pontos tud lenni, akár 50-70 éves korában is.
-
solgew
csendes tag
Erre például itt azt írják, hogy Stainless Steel (IP) Akkor ez most mi és mennyre kopik?
Egy irányba húznak például a Miyoták, nemrégiben tettem föl egyről képet, azon látszik is.
Erről, csak azt tudni, hogy: Orient Caliber 46943 Akkor ez most kétirányú? Egyszer volt a kezemben egy (már nem emlékszem milyen márkájú) automata. Egyik irányba pörgött mint a fene. Majd kiugrott az ember kezéből. Ilyet nem szeretnék. Szóval ez nekem fontos kérdés. Honnan lehetne róla biztos választ kapni? Bár, ha a kezemben lesz és megrázintom párszor, szerintem fogom érezni.
Lehet, hogy naponta nem kettő, hanem harminc másodpercet fog sietni, de ennek a jelentősége vajmi kevés!
Azért nekem ez nem mindegy. Órát szeretnék, nem saccométert. Azt gondolom, hogy bele kell férnie a pontosságnak a heti 1-1,5 percbe. Ha nem, akkor az nekem nem kell inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AliExpress tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bestbuy játékok
- OLED monitor topic
- Bittorrent topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest