Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19

addikt

válasz bigmasterg #275867 üzenetére

Itt a magas labda! Valaki zsaroljon meg, hogy vagy megveszem az órát, vagy fel leszek jelentve személyiségi jogok megsértése miatt. Ráadásul, annak is a minősített esete áll fenn, mivel véleményeztem is a rajta szereplő hölgyeket. :D

"Van olyan ismerősöm akinek 10+ éve nincs bejelentett munkahelye mégis jól él."
    Mint ennek a srácnak, aki 34 évesen nyugdíjazta magát: [link] Hát nem tudom, szerintem ott a szülők is besegítettek, mert nagyon nem akarta elmondani, hogy mennyit sikerült összegyűjtenie, de legalább 50-60M-t biztos, legalábbis ahogy a 30M-ról beszélt, hogy azzal számára elfogadhatatlan életszínvonalat tudott volna csak biztosítani magának. Azért 12 év alatt a 2010-es évek elején-közepén ennyit összegyűjteni, hááát... Bár ki tudja, mondjuk, ha kapott a szülőktől lakást, nem kellett lakhatásra költenie, és tényleg nagyon fogta a pénzt... De szerintem nem véletlen nem akarta elárulni az összeget.

#275868 Tsebacsi
    A hozzájárulásuk nélkül használtam fel a képeiket... :U
    Természetesen jobbra húztam, de... :( (mondjuk pesti, én meg debreceni, úgyhogy már csak ezért is lehet, tudom ne áltassam magam ;] ) Pedig, ha tudná, hogy milyen szép óráim vannak... Biztos vagyok benne, hogy azon nyomban dobná, sőt mi több tépné le magáról a bugyiját. :D :P
    Amúgy valóban durván felülreprezentáltak a pasik a társkeresőkön, sokkal kisebb az esélyünk. Kíváncsiságból rákerestem ugyanarra a korintervallumra, és bő 4,5*-es többségén volt a találat a pasikra.

Új hozzászólás Aktív témák