Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botyka01
csendes tag
válasz
deadbody #240157 üzenetére
Ezek szerint itthon csak engem szivatnak a Cheapestnatostrap-esk. Persze nem vizsgáltam ki a csomagomat, de még a postás is eltehette.
Nekem volt 2 csomagom ami hónapok után sem érkezett meg. Email váltások, stb. aztán feladták újra csomagot.
Az első ilyen alkalommal nem kértem követést, mondván még sosem tünt el semmim a postán. Hiba volt...
A második alkalommal kértem követést, de nem kaptam tracking nr-t. Ment az emailezés, sablon dumák jöttek vissza hogy megnövekedett a postai kiszállítási idő, térjünk vissza 15 nap mulva, majd 30, aztán 45. Hát 3 hónapot vártam, és utána már megírtam hogy kérem vissza pénzem. Akkor már nem copy-paste választ kaptam hanem Sofie írt vissza (talán ő üzemelteti az oldalt).
Lényeg a lényeg, hogy végül megkaptam mindkétszer a csomagot, csak közben 1-1 szíj elfogyott, és mást kellett rendelnem.
Azóta sem tudom mi történt. -
dzsi23
addikt
válasz
deadbody #240157 üzenetére
Általában ekkorra már fel szokták adni, de néha vannak csúszások. Pl. tavaly, amikor berobbant a vírus, 2 hetet is várnom kellett, hogy feladják, azóta ez lecsengett szerencsére, és pár nap alatt küldenek mindent (és utána még 6-14 nap között szokott lenni a szállítási idő, ami szvsz. nevetséges Németországból, de ez van). Hétfőig, esetleg keddig nem aggódnék. Nyomkövetős szállítást választottál?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest