Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Deskdiver #206758 üzenetére
Hogy én erről eddig miért nem tudtam...
Lehet kipróbálom, ha lesz neki karpereccel, nagyon funky lenne egy inverz kijelzős DW-5600 acél héjjal.
Szerintem az, hogy ki miért a mechanikus vagy a kvarc (vagy egyéb) vonalat preferálja legalább annyira szubjektív, mint az, hogy milyen dizájnt választ valaki. Ráadásul ez idővel még egy adott illetőnél is változhat. Amikor ilyen általánosságokat próbálunk megfogalmazni (pláne ilyesmivel kapcsolatban), az mindig torzít. Szerintem önmagában az egy tök jó hangulatú társalgás is lehetne, ha mindenki (akiből kikívánkozik) elmesélné, hogy miért éppen az elégíti ki, ami, persze csak szarkazmus, beszólogatás és a saját igazunk mantrázása nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest