- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
aischylos #35873 üzenetére
Köszi a választ!
Én is erre gondoltam első körben.Más: melóban a kezemre feszült - 2 alkalommal is ennek az órának a szíja, kicsit megviselt lett így.
CASIO LIN-164Az eredeti titanium szij rá kb. 11-12 eFt. lenne.
Van esetleg valami olcsóbb megoldás, mondjuk egy szép varrott bőrszíj? Bár lehet az sem lenne olcsóbb. Ha szabvány méretű, akkor gondolom egy jó órásnál kell lennie, vagy tud rendelni rá egyet..... -
Gabor970
addikt
válasz
aischylos #35797 üzenetére
azzal sincs gond, én nem haragudnék, ha azt mondanák az én ilyen órámmal kapcsolatosan, hogy mindent megtettem, de sajnos menthetetlen. Mindenki tudja, hogy egy ismeretlen előéletű, 30-50 éves finommechanikai szerkezetben lehetnek rejtett -akár megoldhatatlan, vagy értelmes áron nem megoldható- problémák.
-
Gabor970
addikt
válasz
aischylos #35688 üzenetére
Amennyiben 5 percen belül újabb írnivalód támad, akkor a szabályzat szerint azt a korábbi hozzászólásodhoz illik beszúrni a szerkesztés lehetőségének használatával.
Ha a kérdőjeleid a miért szót helyettesítették, akkor azért, mert így illik! Így szokás errefelé intelligens fórumlakók közt. Valamint amennyiben hozzászólásod nem a fórum témájához kapcsolódik, akkor off topic mellett levő karikába szokás klikkelni, hogy az olvasók lássák, ez nem feltétlen rájuk tartozik, ha órákkal kapcsolatos infót keresnek. -
Gabor970
addikt
válasz
aischylos #35677 üzenetére
nekem tetszik. Biztos meg tudnánk keresni azt a formát, ami jó lenne, hiszen már a tok tervezésénél is szabad a vásár. Ő is 30e - 100e EUR árban mondta az óráit, amiket eddig készített. Egyszer láttam egy riportot a sráccal egy reggeli műsorban valamelyik királyi adón.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
aischylos #35644 üzenetére
ugyanabból a tokból készítik és gondolom több dologban léptek vissza amit ha megtartanak egy értékesebb órát kapnak
tetszik:
-számlap
-üveg hátlap (gondolom ezért gyengébb a vízállóság)Szerkezethez nem értek
nem tetszik (visszalépés):
-sokkal gyengébb vízállóság
-nem menetes a korona
-sokkal gyengébb szíj, nincs búvárruha plusz és a füleket sem úgy veszi körbe a csatlakozás
-nincs nap kijelzés, a dátum is a buta 4-es helyen van
-nem kattog () a lünetta, bár az új funkciója miatt nem is kell, de ezt aztán senki sem fogja használni
-
blt.62
őstag
válasz
aischylos #35597 üzenetére
Az acélcsatos változat nincs Európában,de Amerikából betudom hozatni. Az a jó ezekben a Pulsar órákban,hogy lehet változtatni a számok méretét baromi nagyra is,kikapcsolja a kijelzést pár perc után,stb. 100$-ból megvan,nem annyira drága mint a hasonló tudású Casiók.
-
N0rb
csendes tag
válasz
aischylos #35513 üzenetére
ott is csak emberek dolgoznak kevessel a minimalber feletti fizuert, lehet a rutinos elado az "arany" yachtmaster II-t hamisat odapattintotta vallalkozo bandinak az eredeti papirokkal 15 millaert ( aki csak azert vette mert a legdragabb akirakatban - sajnos sok ilyen idiotat ismerek), az eredetit megtartotta ... aztan mikor vallakozobandi visszahozta a hamisat fel ev mulva, mert bedoglott mert beazott a balatonban akkor meg elkuldtek a pecsaba ... esely van ra, de hogy bizonyitja be, hogy neki mar eleve hamis orat adtak el, es nem o cserelte ki es probal trukkozni
(szerk: foleg az ilyen emberek pedigrejevel,heheeh)
off - ismerek olyan "sportaruhazat", ahol a 90 evek vegen honapokik hamis nike cuccot arultak, es a kutyanak nem tunt fel, nemelyik cipo jobban teljesitett, mint az igazi - tobbek kozott az enyem is, vagy 5 evig hordtam es mindent kapott :-D
-
-
-
WiZARD
addikt
válasz
aischylos #35404 üzenetére
Részben ez is igaz, na meg bélával se akarunk foglalkozni.
De attól még hogy online, meg PH és Index, nem feltétlen csak 12 évesek írogatnak, és van ott is, itt is pár ember aki látott már komoly órát közelről, esetleg birtokol is. + felmerül a kérdés, hogy mégis kinek a véleményét kérné ki? Ha nincs órabuzi ismerőse, akkor nem nagyon van hol/kitől kérdezni... -
-
-
AssAssynn
addikt
válasz
aischylos #35219 üzenetére
Köszönöm.
S meg tudom valahogy nézni, hogy melyik modellben milyen szerkezet van, s hogy az jó-e?
Mármint, az egyik előbb linkeltnek itt a hivatalos oldala.
Ott azt írják:Movement
Components: Swiss
Caliber: 9232/1930 -
B1979
csendes tag
válasz
aischylos #35159 üzenetére
Van ebben a mentalitásban is valami. Én úgy vagyok vele, hogy azt vegye mindenből az illető amire valamilyen okból szüksége van, ne azt amire pénze van. Pl egy bankvezérnél mondjuk elvárható egy Rolex a hivatalánál fogva, de egy kisvállalkozónak semmi szüksége rá, még ha ki is tudja csengetni az árát. Nyilván, ha valaki, valamilyen tárgynak a szerelmese, akkor nem fog rá sajnálni semmi pénzt.
-
B1979
csendes tag
válasz
aischylos #35154 üzenetére
Hát! Nem is elsősorban arra gondoltam, hogy ki mennyit tud kiadni, inkább a szükségletek, elképzelések, igények. Dettó ugyanezt tapasztalom amit írtál. Cégvezető barátaimat látom 10 ezres Casio-kkal, pedig futná nekik Rolexre. Nem tartják fontosnak, más az érdeklődési körük. Hiába van pénzük, soha nem fognak sok pénzt adni egy óráért.
-
fiktív1
tag
válasz
aischylos #34814 üzenetére
Pedig ezeknek a Seikoknak egyszeű, de igen stabil szerkezetnek kellene lenniük, nem? Pl Monster. Rázkódást jól bírja, olyankor egyáltalán nem szokott elállítódni. Motorozom a magyar utakon, kapja nagyon. Csak erre a lengetésre, arra viszont nagyon jól kontrollálható módon.
-
Incastar
csendes tag
-
Empsepo
senior tag
válasz
aischylos #34767 üzenetére
Na ez egy jó téma!
Kinek melyik minőségi ( prémium ) óra az, amelyik egyáltalán nem tetszik sőt, esetleg gusztustalannak tartja?!
( Nem egy márkáról beszélünk, hanem egy-egy típusról. Azon a márkán belül lehet akár a legnagyobb kedvenc is. )
No, én kezdenék egy ilyennel:
Nem értem miért követ el ilyeneket az óráival a Rolex.
-
laszak
tag
válasz
aischylos #34763 üzenetére
Szia!
Szervizben nem járt még az óra.
Viszont vizet sem látott (max cseppeket kézmosáskor, esőben).Ennek fényében, és a termékfüzet ajánlása alapján vinném be.
(tavaly már érdeklődtem, a szervizben mondták, hogy ráér jövőre is, ha nem úszom benne).Szóval, egyfajta "átnézésről" lenne szó.
Úgy gondolod, hogy indokolatlan?
Üdv.
-
Mosanke
senior tag
válasz
aischylos #34623 üzenetére
Most olyan időszak van nálam amikor olyan óra kell amit nem sajnálok ütni-vágni. Marad akkor ez ilyen "alkalmakra". Főleg, hogy szinte ingyéé jutottam hozzá, igaz némi szerencsével.
A múltkori 40 fok közeli kánikulában teszteltem a kicsikét. Betettem a mélyhűtőbe (-24 fok/celsius) és öt órán keresztül bent volt. Amikor kivettem szépen rá volt fagyva a pára.Kitettem az ablakba a napra, napon 42 fok volt a hőmérő szerint. Leolvadt szépen, megtörölgettem és ennyi. Azóta is működik, semmi baja.
Betettem egy pohár vízbe és ott is ment rendesen. -
BTomi85
csendes tag
válasz
aischylos #34492 üzenetére
Rendben sikerült meggyőznöd
Soha nem volt még automata órám, sőt! Mechanikus órám sem nagyon volt még. Arra mindenesetre jó volt hogy "belebuzuljak" az órákba
Egy ideje barátkozom a gondolattal hogy beszerzek egy Seiko 5-ös órát. Ezekről vélemény? Egészen elérhető áron kínálják őket különböző használt cuccokkal foglalkozó oldalakon. Milyen arányban fordulnak elő "hamis" órák az oldalakon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest