- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
A te "dobozod" jön be a legjobban. Az a jó benne, hogy nem egy stílus van benne (pl nem búvár, v. pilóta és ennyi).
Azért azt IWC pointer date-t megnézném élőben, meg a többit is. Kár, hogy nehezen kivitelezhető, olyan érték ez már, hogy biztonsági őr kéne melléSzabikaa20 sárga Timexe szintén nagyon jó, hiába csak egy "Timex".
Meg a többieké is persze, Wizzard Omegája, Roninné köves Omegája is szép (lenne feleségemnek egyszer majd), stb...
Zol72 Az a black dlc steinhart is szép lesz tuti, pedig nem vagyok búvár fan. -
Szabikaa20
őstag
Nagyon komoly! tetszik!
A cérnát is szeretném ez is tervben van csak még odáig nem jutottam!
Közben megjött a gravírozó!Jó hír az hogy komoly és szép vékonyan pontosan lehet vele gravírozni minden felületre!Rossz hír az hogy kicsi a mélység és nemhinném,hogy ebben megmarad a festék!A fermet még nem próbáltam az komolyabb!Ez a gravírozo úgy müködik mint egy tetkó gép és a jó hír hogy wolfrám fej van rajta szóval keményebb mint az acél!
-
Szabikaa20
őstag
Ez festék(fehér) úgy van írva,hogy használat elött vízben kell higítani.Aztán gondolom megszárad vagy nem tudom...Majd valamit kitalálok.Van ragasztóm is ami száradás után átlátszó marad.Kipróbálom bekeverni azzal ha nem száradna meg.Ilyen matricát még nem láttam...
Elöször kipróbálom a próbagravírozást valami fémen és befestem,mielött a csatot tenném tönkre. -
Szabikaa20
őstag
Látod erre nem gondoltam,majd meglatjuk!A festést ezzel csinálnám!Igaz nem super luminova,de nagyon szépen világít!A kép nem adja a valóságot,tablettel csináltam!Ennél sokkal erösebben világít!
-
vadászcsiga
félisten
Nem én találtam ki mint óraszíj.
Tény hogy nem sportoláshoz vagy munkához való mert meg van a veszélye hogy fennakad valamiben és már ki is oldott, habár ezt a veszélyt még egy gombbal felére lehet csökkenteni.
Ma egész nap ebben jöttem mentem es semmi probléma nem volt. A csukló formája miatt inkább megfeszül.
Egyébként pont ez a gyors kioldás a legjobb benne. 1 mp alatt le lehet kapni. -
Szabikaa20
őstag
A hajtogatható merölec nálunk colostok,de amúgy collstok. A dszukesz pedig a cigány szóból a zsukel-böl ered termeszetesen ugyan azt jelenti...
Fonetikusan irtam nem tudom hogyan írják!
ja es a pampuskat pedig a szlovakbol szedték...Mi pomposkának hivjuk,de a szlovákok pampuskanak.
A lapcsánka nálunk lapcsenka,harula,de mi krumplis plackinak hivjuk...
-
Deskdiver
senior tag
Lehet ,hogy igazad van, mert az orosz óráknál előfordul ,hogy többet bírnak mint amire tervezték őket. Én csak a hivatalos adatból tudtam kiindulni ami ez.
Features:
Mechanical Vostok movement 2414A with 17 ruby jewels
Totally wound watches run not less than 36 hrs.
Water resistant up to 30 meters
Anti-shock (shock resistant) balance
Screw-down crown, as well as case back
Case diameter (without the crown): 40 mm
Case thickness: 10 mm
Glass is mineral
Date calendar
Central second hand
Graduated rotated bezel
Stainless steel rear cap
Luminous hands and markings
Average term of service 10 years
És ezt vettem még segítségül: -
Deskdiver
senior tag
Sejtettem hogy fájni fog.
Nekem a Mérnök tetszik nagyon és nem most kezdődött a szimpátia.
A Sinn nagyon hasonlít a Montreal-omhoz. A közeljövőben lehet ,hogy kérek pár tanácsot tőled élet management témakörben ,mert akárhogy nyitogatom az órásdobozomat nekem nem másznak elő ilyenek belőle. Ergo valamit rosszul csinálok.Bakter, én még nem láttam IWC-t élőben. Mekkora szégyen ez.
-
cserix
tag
Itt a története az Enicar-nak, akit érdekel. Azért továbbra is érdekelne, hogy az óra megér e ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest