- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Szulita28 #256740 üzenetére
Ebben a videóban mutatja az elején, hogy a négy funkció közül hogyan kell az appban hozzárendelni valamelyiket a gombhoz. Az ikon alapján a felső pont a dátum lenne, ami egybecseng azzal amit a weboldalon is írnak. Itt pont azt nem mutatja meg csak a napi cél és a 2. időzóna kijelzést. Én azt mondanám, hogy itt kell berakni azt a "31" feliratú ikont és akkor tudsz dátumot nézni. Azokon a modelleken ahol több mint 1 segédszámlap van ott valószínűleg több funkció is van.
-
oba
addikt
válasz
KillerATi #256741 üzenetére
Tényleg nem rosszak amúgy. Ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni, az ára mellett csak az zavar bennük, hogy nincs másodperc mutató. Nyilván megvan az oka, hogy miért nincs egyik modellen sem, még a nem minimalista/bauhaus modelleken sem. Valószínűleg így spórolnak az elemmel... vagy fene se tudja. Ha nem zavar a mp mutató hiánya akkor viszont tényleg jó vétel lehet, mert ezekre mindig pontos idő lenne szinkronizálva.
-
-
oba
addikt
válasz
Szulita28 #256733 üzenetére
Ezt írják a weboldalon:
"Knowing the current date is a fundamental piece of information that is readily available through the push of a button. How would you be able to stay in the present moment otherwise?"
Nem néztem utána pontosan, de ezek szerint valamilyen gombnyomásra megmutatja valamelyik mutató a dátumot is.
-
oba
addikt
A tegnapi "okos" óra téma margójára. Ezek az órák tudnak BT-n kapcsolódni és rezegnek ha van értesítés. Lépést számlálnak és egyéb ilyen alap dologra képesek még. Teljesen hagyományos óra kinézet mellett. Nem olcsók viszont... de legalább létezik ilyen is.
-
oba
addikt
Találtam egy ilyet is, de nem kapott el a kell egy ilyen érzés... pedig majdhogynem megoldaná a problémámat. [link]
-
oba
addikt
Ha csak dísz lenne akkor nem hiányozna. Nálam a telefon mindig néma/rezgő üzemmódban van, és megszoktam, hogy az okosóra miatt nem maradok le semmi értesítésről és/vagy látom, hogy milyen értesítés jött és hogy érdemes vagy hozzá kell e nyúlnom a telefonhoz, vagy ráér, mert nem fontos. Egyébként a "baromság" jelzővel nagyon vitatkozni én sem tudok
Csak hát mégis itt van ez a dilemma.
-
oba
addikt
Egy kis közvéleménykutatás
Ti viseltek valamilyen okoseszközt a hagyományos órával együtt? Legyen az okosóra, okos karpánt, vagy ilyesmi? Pár éve rászoktam az okosórákra, és hiányozna már pár funkció belőlük. Viszont szívesen hordanék normál órákat is mert az is eléggé hiányzik. A hibrid okosórák még nem tartanak ott, hogy ár/érték és tudás alapján megérje velük foglalkozni. Egyszer láttam olyat, hogy valaki az óra mellett ugyanazon a karján hordott egy okos karperecet, erről mi a véleményetek? Nekem eléggé furának tűnik. De még furább volt amikor egyszer egy fazonnak a bal karján egy Omega volt a jobb karján meg egy Apple watch
Van még valaki ilyen dillemában mint én vagy inkább maradjak ezzel itt csendben?
-
oba
addikt
válasz
Polarstar #256243 üzenetére
A másodikat választanám ha nem lennének annyira csúnyák az indexek... :) Persze ez szubjektív vélemény. Az elsőnek viszont nem tetszik a számlap színe sem a lünettája. Tudom nem "segítettem" de én néznék valami mást ezek helyett. :) De te válaszd azt amelyik jobban tetszik neked.
-
oba
addikt
válasz
Kecskes1987 #256111 üzenetére
Szerintem az sok érte, de kiderül ha meghirdeted, hogy lesz e rá jelentkező. Egy próbát megér, de ha gyorsan el szeretnéd adni akkor az 50 sok lesz, szerintem.
Nem tudom, hogy mennyi (volt) a rendes bolti ára, de itt most ennyiért árulják: [link] -
oba
addikt
válasz
pulutodurumo #255933 üzenetére
-
oba
addikt
válasz
5-ös kezelő #255926 üzenetére
Leírás alapján ez is ilyen folyó másodperces. A számlap eléggé hajaz valamire :D De persze ez nem baj szerintem.
[link] -
oba
addikt
válasz
5-ös kezelő #255926 üzenetére
Én is sajnálom a Bulova-t amúgy. Nem volt rossz óra az. Ez az alis sem tűnik rossznak. Találtam egy ilyen búvárt is közben ugyanezzel a szerkezettel, de nem olcsó. [link]
-
oba
addikt
válasz
gipsztigris #255924 üzenetére
Hm, nem gondoltam volna, hogy más gyártó nem megy rá erre a vonalra. Pedig elég jó dolog szerintem. Félve kérdezem, de kínai vonalon sincs ilyen?
-
oba
addikt
"Folyó" másodperc mutatós quartz órát tudnátok ajánlani? Bulova 96B230-asom már volt, és márkán belül nem igazán tetszik más ami ilyen ultra high frequency szerkezetes. Más gyártó csinál ilyesmi szerkezetes kvarcot, ahol így mozog a másodperc mutató?
-
oba
addikt
Vékony, raf stílusú (tehát egy darabos, segéd szíj és gyűrű nélküli) bőr natot keresek. Valaki rendelt már ilyet valahonnan?
-
oba
addikt
válasz
alphaville #190373 üzenetére
Nekem is tetszik!
Pedig én egyáltalán nem szeretem az arany színt az órákon.
-
oba
addikt
Valamilyen Seiko 5 vagy esetleg SKX007, Orient Ray vagy Mako Diver, szerintem. Talán még egy Orient Bambino -t is el tudsz hordani minden nap, ha az elegánsabb vonalat kedveled.
-
oba
addikt
válasz
g0n21 #175565 üzenetére
Valszeg lesz kistesója is. Konkrétan ez az óra valóban nagy az emberek többségének. De sokan vesznek fel a csuklójukra egyáltalán nem passzoló nagy órát, csak mert ez a trend. A nagyobb a jobb... szerintük. Elég megnézni néha a FB csoportban a ki mit visel ma bejegyzéseket... hemzseg az olyan képektől ahol a tokfül nem is kicsit lóg túl a csukló vonalán.
-
oba
addikt
Gyerekek, ha az SKX -et egy ideig most nem fogom hordani, mire figyeljek oda? Árt neki ha megáll és úgy pihen a dobozban? Korona helyzete befolyásol valamit ilyenkor? Vagy inkább minden nap "kézzel" húzzak rajta egy kicsit, hogy járjon? Óraforgatóm nincs és nem is tervezek egyelőre venni.
-
oba
addikt
válasz
gipsztigris #175336 üzenetére
Nekem van olyan órám, amin ugyanígy van, tehát hogy csak stopper üzzemódban mozdul meg a másodperc mutató, ÉS másféle másodperc mutató nincs is rajta
Tehát alapjáraton nem látszik az órán, hogy jár.
Egy Festina egyébként... ettől függetlenül pontos. Csak hát eléggé fura így tényleg...
-
oba
addikt
válasz
moordavid #175309 üzenetére
Ahogy feletted is írják, igen, hatása van. Nagy általánosságban talán elmondható, hogy számlappal lefelé vagy felfelé az óra sietni fog, az oldalán koronával le vagy felfelé pedig késni. Persze ez változhat még adott márka adott típusán belül is... neked kell kitapasztalnod a saját órád működését ilyen szempontból.
-
oba
addikt
válasz
Tiszteletes #175310 üzenetére
Engem nem zavar, ha néha nem csak órákról van szó. A felesleges személyeskedés az már zavarna, de szerencsére ilyesmire nincs példa. Nincs itt semmi kőbe vésve, ha meg nagyon off akkor (mint én most) offtopicba kell rakni. Át lehet tekerni azt a heti pár hsz -t ami nem kifejezetten óra témakörben íródik. Emiatt törölgetni meg megbízni valakit ezzel (szerintem) felesleges.
-
oba
addikt
válasz
GSpecter #175278 üzenetére
Ne kezdjük ezt előről.
Ez volt régen a "Svájci és egyéb" topik, ahol most vagyunk. Előzmény nélkül át lett nevezve "svájci órák" -ra, a kínai órák meg lett az "óra topik". Ez sokunknak nem tetszett, és szavazás volt. A végeredményt látod. Ez maradt az általános óra topik, a kínai vissza lett csinálva kínaira, és nyílt egy exkluzív, ahová minden mehet, nem csak svájci. Ahogyan ide is jöhet minden, nem csak "nem svájci".
-
oba
addikt
válasz
gipsztigris #175232 üzenetére
Nekem is tetszik amúgy...
-
oba
addikt
válasz
5-ös kezelő #175226 üzenetére
Okosóra
Ez egy kijelző.
Ránézésre egy Huawei watch
-
oba
addikt
válasz
Caldera #175152 üzenetére
A watch accuracy az a lefotózom a számlapot féle app? Az sajnos nálam nem megy... nem fókuszál a kamera akármit állítok a beállításokban. Még a fejlesztőnek is írtam levelet, hogy mi a helyzet, jön e majd update, mert nem jó a fókusz S7en, és azt írta, hogy nem tudja megcsinálni különböző Google korlátozások miatt újabb készülékekre, és nem lesz már soha update.
Az eltérés nem tudom miért lehet. A watch accuracyban is "0 másodperchez" viszonyít mint a watch checkben? Vagy lehet a reakcióidőd miatt más a watch checkben az eredmény, amikor lenyomod a measuret. Vagy nem tudom
-
oba
addikt
Ez mennyire számít piacosnak ezzel a miyota szerkezettel? [link]
Mert egyébként rendben van, nagyon is... 300 m, zafír, jól is néz ki, az ára sem borzasztóan sok... csak hát a werk. -
-
oba
addikt
válasz
csabulaxi #174771 üzenetére
Értjük petit. Nem érti, hogy miért rakják bele olcsó órákba a mechanikus szerkezetet, amikor a kvarc sokkal modernebb és pontosabb. Amúgy is, csak méreg drága luxus órába való mechanikus werk, amit vitrinben kell tartani és óvni még az oxigéntől is.
Had ne soroljam fel újra, hogy miért nem értek ezzel egyet. Elfogadjuk, hogy ez a véleménye (nem értünk vele egyet... már aki), ő is fogadja el a miénket. Amúgy nem vagyok "mechás", van kvarc órám is a topikóra és egy ajándékba kapott Festina személyében, de jobban kedvelem a mechanikus órákat.
-
oba
addikt
válasz
#48613632 #174755 üzenetére
Basszus... te egy karc miatt kukába dobod az órád? Nem semmi
Ismerek nagyon sok olyan embert aki naponta felveszi a Speedmastert vagy akár a Rolexet is. Lesz rajta egy karc? És?
Nekem nincs vitrinem... egy óra tartó dobozom van a por ellen... és azért mert egyszerre csak egy órát tudok felvenni.
-
oba
addikt
válasz
#48613632 #174755 üzenetére
Mi köze a pontos referencia időnek ahhoz, hogy röhejesnek tartod azt, hogy 200 dolláros órákban automata szerkezet van? Még egyszer mondom, jelenleg fél másodperccel lassabb az skxem mint az atomóra. Este elvesz az életemből 10 másodpercet a dolog, hogy megnézzem milyen pozícióban pihentessem éjszakára. Túl liheged ezt a pontosság témát.
-
oba
addikt
válasz
#48613632 #174749 üzenetére
Komolyan gondolom. Napi pár másodperc eltérés nem fáj nekem, főleg ha korrigálni lehet az elhelyezéssel. Nyilván azért raknak 200 dolláros órába mechanikus szerkezetet mert van rá igény. Az, hogy neked nincs rá igényed, nem jelenti azt, hogy másnak nem szabad, hogy ilyen igénye legyen. Én szeretem a 7S26 szerkezetet.
Nem gagyiztam le a kvarcot, nem tudom miről beszélsz. -
oba
addikt
válasz
#48613632 #174706 üzenetére
Lehet hibrid vagy teljesen elektromos autóval járni, nagyon 21. század. Jobb a fogyasztásuk, kevésbé környezetszennyezőek, halkabbak, modernebbek. De más feelingje van beülni egy benzintemetőbe és hallani ahogy bőg a több ezer köbcentis motor. Kb. ennyi a "preferencia", persze nagyon sarkosított a példa, de nagyjából érthető a párhuzam. Én is szeretem ahogy folyik a másodperc mutató, szeretem hallgatni ahogy ketyeg, tetszik, hogy nincs benne semmilyen elektromos alkatrész, minden mechanikusan, egyszerűen működik. A pontosság annyira nem lényeges, napi pár másodperc bőven belefér.
(#174696) schawo: Persze, ez így van. Jogos az észrevétel. De tekintve, hogy mennyire egyszerű és olcsó a 7S26 szerkezet, teljesen korrekt ez a "pontosság", vagyis szabályozhatóság. Sokkal drágább és jobb szerkezeteket mindenféle pozícióban szabályozzák, minőségibb alkatrészekből rakják össze, ezért jobban tűrik a viselésből adódó behatásokat, nem pontatlanodnak kell olyan nagy mértékben.
-
oba
addikt
válasz
#48613632 #174691 üzenetére
A replika órás történetedre inkább nem is reagálnék
Hogy miért szeretjük a mechanikus órákat? Nem akarok itt horológiai eszmefuttatásokba menni... de röviden: lelkük van, történetük van, hagyományuk van. Egy műszaki beállítottságú embert mindig is le fog nyűgözni egy mechanikus óra belseje. -
oba
addikt
válasz
Caldera #174689 üzenetére
Én 2 hónapja mérem minden nap az skx -et. Ma reggel -0,5s az eltérése, alul pedig az average rate -nél -0,0 s/d -t ír.
Persze voltak ingadozások a két hónap alatt, egyszer még -15 -ig is lement. De rá kell parancsolni, hogy éjszaka most a hátadon alszol, ha sietni mersz akkor az oldaladon... így már tudja ki a főnök, és mindig visszamászik a napi 0 másodperces eltérés közelébe.
-
oba
addikt
A múltkori óratisztítás téma margójára: [link]
-
oba
addikt
válasz
Lauda #174430 üzenetére
Gyűlik persze, de szerintem vegyszer nem kell, főleg ha viszonylag rendszeresen tisztítod és nem hagyod, hogy hosszú ideig gyűljön rajta a kosz. Én még vizet sem engednék rá... elég a nedves majd száraz mikroszálas törlés. Amúgy nekem a bőrömmel sem érintkezik az óra a nato szíj miatt. Maga a szíj pedig könnyen tisztítható, pár havonta bedobom a mosógépbe és kész
-
oba
addikt
Én egy enyhén nedves mikroszálas kendővel törlöm át... valamit rosszul csinálok?
Soha nem volt még rajta olyan jellegű vagy mértékű retek, hogy ettől komolyabb tisztítást igényeljen. Pedig egész nap rajtam van, lefekvés előtt veszem csak le (skx007).
-
oba
addikt
Gyerekek. Peace van
Amíg drágább (értsd, 100 v. 200ezres v. fölötti) órákban (swiss made -ben is) pár tíz dolláros szerkezet van, addig nem látok abban problémát, hogy ha valaki hibásodás esetén cserélteti azt. Ha 10 év után beszarik egy svejci kvarc, és nem gazdaságos, vagy nem célszerű a javítása, akkor miért baj az ha 10-20 dollárért vesz valaki egy ugyanolyan werket és kicseréli? Jó érzés azt hinni, hogy a 200 ezres svájci kvarc órában a szerkezet értéke legalább 50%, de mindenki tudja, hogy valójában tényleg az óra árához képest filléres dologról beszélünk. Hihetetlen, hogy egyből megy itt a kínaizás meg a "bezzeg exkluzív" -ozás.
Autóknál is van olyan, amikor már nem éri meg, vagy nem lehet egy motort felújítani (és amúgy sem lesz már olyan amilyennek lennie kéne) és kap az autó egy új motort. A kasztni, az alváz, a belső, az autó belsejében évek óta összegyűlt "szag" ugyanaz marad. Na de tényleg hagyjuk a témát...
-
oba
addikt
válasz
csabulaxi #173980 üzenetére
Én sem látom azokat a régi tagokat akikre hivatkoztak, hogy már nem olvassák a topikot a sok minőségtelen tartalom miatt. Amúgy soha nem ez volt az eredeti indok, ezt jól mutatja, hogy "svájci órák" -ra történt az önkényes átnevezés. De tényleg ez már lényegtelen... ez már így alakult. Ezt kell elfogadni, ezt szavazta meg a többség. Én sajnálom, hogy külön lettünk választva, jó volt a régi rendszer.
-
oba
addikt
válasz
TimeCenter #173939 üzenetére
Na bakker, ezt nem is néztem... és valóban
Simán elképzelem, hogy valami script a méret alapján automatikusan a férfi órák közé pakolta az oldalon. Mentségemre szóljon, az általuk feltöltött youtube videó címében is az szerepel, hogy férfi óra, és egy szőrös férfi csuklón virít az óra[link]
-
oba
addikt
válasz
Tiszteletes #173934 üzenetére
Na na...
Egy szóval nem említettem semmiféle ilyen szempontot
Csupán azt akartam kifejezni, hogy nagyon nem tetszik ez az óriás minden áron profitot termelni akaró tömeg gyártó izé amivé többek között a Citizen is válik. Persze, kell nekik a haszon, nyilván. De ha ilyen áron akarják elérni (értsd: futószalagon dobunk ki minden sz*rt) akkor minőségbeli aggályok is felmerülhetnek. Bennem legalábbis
De igazad van... befejeztem
szerk.: fagyalllo: ezzel a mérettel?
az szép...
-
oba
addikt
válasz
schawo #173931 üzenetére
Persze, ez így van. De ettől függetlenül a véleményem ugyanez. Inkább az a szomorú, hogy egy nevesebb óra gyártó mindenféle nem túl ízlésesnek és átgondoltnak tűnő órát piacra dob. Három csilliárdnyi modelljük van... a kevesebb néha több.
Lauda: biztos így van. És ezzel le is írtad mi az ami miatt rossz szájízem lett. Nyilván nem temetem a márkát... de az irány nem tetszik. Tömeges gyártás, fedjük le a legkisebb piaci igényt is... picit presztízs romboló a dolog. Szerintem.
Ja és én még másik japán gyártónál sem láttam ilyen férfi órát. Kicsit Swatch group feeling kezd lenni a Citizen... felvásárolt már egy raklap gyárat és ilyen dolgokat is csinál...
-
oba
addikt
Na, ilyenkor kérdőjelezem meg egy márkába vetett bizalmam, amikor férfi óraként ilyet ki mernek adni... és nem elírás, mert ez bizony 46mm -es óra, tehát kizárt, hogy női legyen. [link]
-
oba
addikt
Most komolyan csak azért raktak átlátszó hátlapot erre a quartz órára, hogy ennyire drágán lehessen adni?
[link]
Nincs veszély, mert annyira nem tetszik mint amennyire nemNa ezt jól megmondtam
-
oba
addikt
válasz
gipsztigris #173828 üzenetére
Köszi!
Lauda: thx neked is! -
oba
addikt
Még jó, hogy egyik sem "sold out"
[link]
Amúgy biztos volt már ezerszer kérdés, de ha innen a DFI -től rendelek és az ingyenes szállítási módot kérem, akkor honnan küldik az órát? Elméletileg lehetséges, hogy vámköteles lesz a küldemény? Másképp kérdezve, megéri a 21 dolláros tax-free shipping az árát?
-
oba
addikt
De hogy legyen egy kis ON is
11 éves fiú unokatesómnak keresek első órát, 10-12 ezerig, nem digitális kivitelben, vagy maximum ana-digi, 38 mm körüli méretben (elég vastag a csuklója, életkorához képest), Budapesti boltban történő vétellel. El akarom vinni, hogy fel tudja próbálni. Korát meghazudtoló módon nem szereti a színes szagos villogó dolgokat, a bőr szíjas órákat szereti úgy vettem észre. Ötlet? Casio előnyben gondolom
-
oba
addikt
Nem akarok flamet kelteni de tényleg sokszor ilyen alap dolgok miatt megy a Hantos ajánlás. Biztos ügyes nem arról van szó. De egy más (ár)szintet képvisel... tapasztalatból mondom. Nyilván nem csak ő ért az óra szervizeléshez ebben az országban...
Nekem is szemet szúrt már, hogy az esetek 99 százalékban őt ajánlják teljesen alap dolgok miatt is... Lehet hozzá menni de számolni kell, hogy a legdrágábbak között van... ezt is oda kéne írni.És azt is, hogy elemet, szíjat cserélni akármelyik szakszervízben tudnak, valószínűleg sokkal olcsóbban.
-
oba
addikt
Tudnék itthon venni valahol óra tárolására alkalmas, "mappa" szerű tartót? Utazom majd vidékre, és vinném az óráimat, megmutatni ismerősöknek, családtagoknak, illetve ünnepségre másik órát vennék fel és jó lenne biztonságosan utaztatni őket. Ilyesmire gondoltam: [link]
Nincs már idő arra sajnos, hogy külföldről rendeljek... nem érne ide ezen a héten. -
oba
addikt
válasz
pulutodurumo #173322 üzenetére
Esetleg innen
De ahogy elnézem az itteni árakat, egy Eulit tőlük annyira nem is overkill... nekem is innen van, csak 22 -esben: [link](#173318) levenduli: jobb minőségű az anyag, selymesebb, puhább tapintású, és a csat és a gyűrű is sokkal jobb minőségű
(#173321) huszar90: Szerintem ettől olcsóbban nem igazán találsz... de sosem tudni persze. Erre azért számolj egy vámköltséget és egy ÁFA -t, az a biztos... mert nem biztos, hogy átjön a vámon. Kérd az ingyenes szállítási móddal, akkor nagyobb az esélye, hogy mégis átcsúszik... de nem garantált. Ezért inkább kalkuláld bele az árba azt is. Áfa 27%, vám pedig egypárezer forint.
(#173320) Veron: akkor neked is a RAF szíjakat ajánlom, és akkor nem kell vágni.
-
oba
addikt
válasz
Veron #173312 üzenetére
Az utolsóra válaszolnék. Második réteget? Ezt nem értem
Erre gondolsz itt? Amin áthúzza újra a szíjat? Annak nem tudom mi a hivatalos neve, de nem második réteg hanem segéd-szíj talán vagy ilyesmi.
Akit ez zavar, az vegyen eleve RAF kialakítású nato szíjat, az egy darabból áll.
-
oba
addikt
válasz
schawo #173308 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom. Amúgy én próbáltam az SKX -en és a Bulovan is... nekem az SKX -en is tetszett, de a Bulován tényleg sokkal jobban mutat. A topikban is a Bulova nyert kiütéssel amikor megkérdeztelek titeket
[link]
De ugyanez igaz a Bond natora, az meg az SKX -en mutat sokkal jobban -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest