- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jojo5
őstag
válasz
Mustármag #23023 üzenetére
Erről is kérdezd meg young kollégát mert nála voltak 3 mutatósak jó áron ha jól rémlik...
1-2 Longines is belefér az árba netán 1-2 tag heuer
nostromo73: nálam egyértelműen Longines lenne, de automatában
(ha jól rémlik a quartz "csak" 39mm körül van míg az automata 41 körül)
A sima Conquest és a kerámia lünettás is sokkal jobban bejön nekem mint a hydro változat
-
-
-
Jojo5
őstag
válasz
Joe bácsi #20923 üzenetére
olyan, hogy "alom ora", jelenleg nincs szamomra....
Hamiltonokat is nezd meg, de en meg mindig mechanikusra szavazok...
mondjuk nekem egyszeru mert a kronok annyira nem fognak meg, volt a kezemen veloci-t, prs 516 chrono, v-8, t-sport, podium chrono, de nem jottek annyira be es vegul PRS 516 aztomata mellett tettem le a voksom persze 3 mutatosban -
Jojo5
őstag
válasz
Joe bácsi #20897 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy én az egyszerűbb órákra "bukom", az, hogy egy kvarc G10-es bele van nyomva az órába és elkérnek érte 150-200k-t az több mint vicces szerintem...
(persze, hogy ha téged nem érdekel az óra "lelke", csak jól nézzen ki akkor nem szóltam...)
young78: gyönyörű ez a Mido is
-
Jojo5
őstag
válasz
Joe bácsi #20889 üzenetére
ilyet vennék, hogy ha most 200k csak úgy nem "érdekelne"...
vagy DS-1
vagy Action Diver
eme "csoda" > igaz, nem az elegancia jegyeiben született, de eszméletlen szép...
vagy várnék és egy komolyabb Fortis\Oris lenne a kiválasztott...
-
Jojo5
őstag
válasz
Jhonny06 #20589 üzenetére
figyelj, ezt neked kell eldönteni, hogy mennyit is ér neked egy óra ilyen idősen...
Amikor én álltam óravásárlás előtt én is gondolkodtam ezen nem is keveset, főleg, hogy egy korosztályba tartozunk, át is érzem...
Megmondom őszintén, nekem ajándék volt az órám, de úgy, hogy max. 200k-ig vehettem volna, de az először kinézett Oris TT3, vagy Fortis-ok annyival a szememben nem tetszettek jobban, hogy csak úgy 200k-t leperkáljon érte bárki...
Ezért is esett végül a választásom egy PRS 516-ra, ami ugyanúgy mechanikus óra volt mint az előbb említett órák, de fele annyiért, és azt mondom, hogy nem bántam meg, hogy nem a Fortis-t vagy Oris-t vettem...
Úgy vagyok vele, hogy ha majd megengedhetem magamnak úgyis veszek majd magamnak egy Fortis\Oris szintű órát -
Jojo5
őstag
válasz
yodamastah #15101 üzenetére
omfg, de k*rva jól néz ki...!!!!
gratula hozzá! -
Jojo5
őstag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #14581 üzenetére
minerál az minerál, jobban karcolódik mitn a zafír
-
Jojo5
őstag
Boldog Karácsonyt Kívánok!!!
-
Jojo5
őstag
válasz
Empsepo #14200 üzenetére
Igaz még csak 2 hete, de tényleg jó érzés, ahogy az óra "él" a karodon...
viszont vicc, de 2 napig nem vettem fel a PRS-t mondván nem örülnék ha a hangárban valaminek odavágnám... erre tegnap este nézem áll az óra...
szokni kell még, hogy ha nem is veszem fel, de fel kell húznom...
-
Jojo5
őstag
a pár év edzés után nem pont a husi a jellemző rám a kis kopaszka fejemmel együtt
ha lenne nagy belem legalább az megfogná a ruha alját, de így, hogy nincs, így alul pyjama style van
felül meg marad a "feszengés vagy a teljes lógás"...
nekem csak 45ös a lábacskám, arra általában van cipő, de a többi ruhában L-es és XL-es cuccok kellenek pl. kapucnisokból, mondjuk kabátból 2XL-es van és még így is feszül a karomon, a póló az nagyon tág szórású (nem mind tetszik és azért nem fakadok sírva ha simul ha már edzek...
) farmerből most a derékban kb. W34-6 jelölésű kell, aztán combba olyat találni ami jó... na az esélytelen kb...
Alap tervem az volt, hogy veszek westendben kenvelo pólót, a fazonja miatt tetszik és általában azok alul szűkítettek felül meg simulnak... erre nem találtam kenvelo boltot, de voltam woodoon keresztül springfielden át levisben és még 1-2 bolt, de sehol semmi értelmes póló... -
Jojo5
őstag
elvileg jah...
gatya nekem combba gáz... derékban nem vagyok nagy, ami derékban jó combba kicsi...
póló váll-hát-kar kritikus pont...184-6cm 94 kg
Pl. Retroba bemegyek rám néz kiscsaj és kérdi izompóló lesz ? mondom feszülősebb jah, erre odaad egy XL-est.. felvenném, karban megakad és poénból benyögi nah van már 50-es a pajszer... mondom csak 45 és faroltam is ki a boltból -
Jojo5
őstag
egyetértek veled, hogy ha egy adott márkáról beszélünk akkor az tartsa a minőséget függetlenül a kollekció korától...
az meg, hogy kinek mi jön be eléggé szubjektív...pont ma voltam ruhát venni és már ott tartottam, hogy ha kell a 10k-s levi's pólót vagy a 13k-s Diesel-t is megvettem volna magamnak, csak álljon jól... (sajnos karban vállban kicsi volt mindegyik... alul meg mint 1 pizsama
ennyit a sportosabb simulósabb fazonról...
)
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #13891 üzenetére
rád ragadnak... mint a légy a k@ksira
All: Emberkék, durva, de napról napra jobban tetszik az orám
Volt már olyan, hogy azon kaptam magam, hogy itthon vagy valamerre csak nézegetem, hogy ájj de csudiszép kis szerkezet
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #13768 üzenetére
nyilván arra gondoltál, de nyugodtan magyarázd ki...
elvileg ezen mindent lehet cserélni(toktól kezdve lünettán át mindenig), gondolom 20-30k tuti van maga a lünetta
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #13766 üzenetére
nem szándékozom buliban felvenni...
a koronával nem hiszem, hogy lesz baj(
), de a Fekete lünettától féltem én is, amire azt mondták, hogy max rendelnek ujjat ha csúnyán megkopott.
-
Jojo5
őstag
Köszönöm Mindenkinek!
Nagyon boldog vagyok és remélem leszek is vele hosszú időkig!Palika71: eléggé masszív darab az biztos(nehéz és viszonylag nagy), de az én csuklóm is szerintem eléggé vékony, mondjuk a 185 centim és a 94 kg-om kárpótol a vékony csukló miatt...
ami még nagyon tetszik és versenyben volt az a hasonló kivitelű Certina DS Prince, de ez a szép kis PRS sokkal sportosabb formavilág szerintem illetve úgy voltam vele, hogy belépő svájcinak tökéletesen bejön és mivel még fiatal vagyok ez jobban illik hozzám. -
Jojo5
őstag
Íme, sajnos nem digigéppel készültek a képek, de a lényegen nem változtat, mégpedig azon, hogy gyönyörű és nagyon tetszik!
-
Jojo5
őstag
Szép Estét!
Ma végre meglett a várva várt PRS 516-om!
Nagy köszönettel tartozom young78 kollégának, nélküle ez a drágaság nem lenne a birtokomban!
-
Jojo5
őstag
azért írtam a simát mert nem tudtam, hogy ismerted az árukat...
Amúgy, megtaláltam a limited-et... 2290 CHF elvileg
illetve több képpel itt... -
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
a jelek szerint nem sikerült a hozzászólását megfelelően értelmezned mivel azt írta, hogy :
"Szeretnék venni a bátyámnak egy órát. A Breitling órák tetszenek neki (főleg a Skyland Avenger), így valami hasonlót szeretnék neki 50.000 körül (ha létezik egyáltalán) Nem másolatot meg gagyit szeretnék, csak aminek a háza, vastagsága, stílusa nagyjából egy kategriába esik."
Azt a Breitling stílusra hasonlító órát a bátyjának kereste 50k-s áron, míg magának vett egyet...
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz
karaokeprogr #13048 üzenetére
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
Köszi! Rákérdezek.
Mariner: Szerintem valamennyire fel kéne ujjítani idővel meg szervizeltetnie kéne a benne ketyegő 7750-est... már ha az van benne, de szerintem eredeti az óra bár megmondom őszintén még nem néztem utána mi merre...
soldier2: Mi a bánatot csinálnának?! Hát hordják... mi mást csinálnának...elvileg eredeti az óra és több mint 20 éves...Családi öröksége a srácnak és ez láthatóan nem zafiros...
-
Jojo5
őstag
válasz
norbertb88 #12697 üzenetére
ő se tartja magát annak szerintem... aztán mégis...
(amúgy mi mindig egymást oltjuk ha van valami ez ilyen megszokott dolog...
szóval kéretik nem félreérteni
)
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #12671 üzenetére
Hát, te ugye nem vagy okos...
(nem kéne annyit edzeni...
)
-
Jojo5
őstag
válasz
Empsepo #12586 üzenetére
Nagyon is
Kecses szép sportos óra
(mellé a számlap ha jól rémlik karbon... ami nem gyengén exkluzívvá teszi így ebben a tokban)
Csak az a problémám, hogy mivel fiatal vagyok(20) és még ha meg is vehetném mert össze lehetne a zsét rá szedni akkor sem fogok ennyi pénzt ilyen fiatalon "egy" órára áldozni...(később természetesen ha az életem úgy alakul akkor minden további nélkül kicsengetném a több pénzt is pl. a Planet Ocean-ért
)
Ezért is mentem tovább és láttam 1 Hamilton-t ami még bejött, de a 46mm-es méret nagy lenne nekem az automatából így egy PRS 516-lett a végén a választásom ami lassan megérkezik hozzám
-
Jojo5
őstag
válasz
Empsepo #12584 üzenetére
pont múltkor írtam én is, hogy 192k volt az Oris TT3 és végül kiderült, hogy ez eléggé korrekt ár érte jelen állás szerint
-
Jojo5
őstag
válasz
soldier2 #12438 üzenetére
ez a wolfram karbid dolog érdekel linkelj már be valami szebb órát pls ilyen tokkal...
amúgy amit én most kinéztem és remélem lassan a kezem tudhatok az a fekete számlapos PRS 516 az is acél tokos és pont, hogy a PVD bevonattol féltem, de annyian mondták, hogy áh nem lesz gond vele, hogy túltettem magam az aggályaimon és végül olyan lesz...
(orexnál pl azt mondták, hogy ha csúnya lenne a fekete pvd-s rész akkor max rendelnek hozzá külön ha gondolom és cserélik..) -
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #12304 üzenetére
hajjaj ez élőben nem csúnya... sőt... csak annyi a képhez képest a különbség, hogy az indexeken lévő luminova zöldes beütést ad neki és nem ilyen szimpla fehér, de ez még jobban "turbózza" a kinézetet...
-
Jojo5
őstag
Igen én is fontosnak tartom ezért is gondolkodom rajtuk 1 2, de szerintem a fekete lesz ebből...
emvy: én 3 mutatós Fortist vennék a helyedbe... poenba is volt sima 3 mutatós változat... valami eszméletlen szép, illetve amit seiko linkelt 3 mutatós változatok is szépek... de még a petőfi sándor utcában is láttam 1 gyönyörű repcsiset, csak nem jut a gyártó neve eszembe(annyi rémlik, hogy 1816-os a márka és kékkel írták a nevét)...
Oris BC3-akat alapból kilőtted amúgy ? -
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #12263 üzenetére
még a héten elhozom
(csak majd a szíjból ki kell vetetnem legalább 1 szemet, mert amiket felpróbáltam orbitál nagyok voltak)
pohár: nekem is a feketefelé húz a szívecském, de a fehérnek is adnék 1 esélyt
szerk: poén nélkül mondom, de még nem tudom...
a szívem a fekete felé hajaz, de szívesen látnám őket 1 helyen egyszerre, de szerintem vagy fekete vagy fehér...
-
Jojo5
őstag
jó, igazad van, de pl. ha jól rémlik valami angol óráswebáruháznál is olcsóbban jött ki mint itthon...
(igaz, nem ennyivel)
Kérdés > Szerintetek PRS 516 Automatából, melyik számlapos a legszebb ? Őszintén megmondom, hogy hajlok a fekete felé, de a fehéret még nem volt szerencsém élőben látnom... Ami eddig a kezemen volt, az a fekete és a kék
-
Jojo5
őstag
Voltam ma a városban árkádba körbenéztem óraügyileg mi merre illetve kimentem a Poen-hoz, hogy látok-e Oris TT3-ast, hát gyerekek az az óra nagyon szép csak azt nem érti az arcom, hogy 50%-os akció mellett is miért kérnek el érte 192k-t amikor itt pl 50%-os akció nélkül is olcsóbb mint 190k
Útközben még láttam a hőn szeretett narancssárga planet ocean-om, amit élőben most láttam először és még mindig nagyon nagyon szép egy óra
Aztán elmásztam az Orexba körbeszaglászni ott is +20% a külföldi rendelhetős oldalakhoz képest, illetve láttam 1 hamilton-t ami gyönyörű volt csak a 46 mm már túl nagy a csuklómra... valahol 40-42 még jó rá és annyi utána túllógnak az órák vagyis olyan "hülyén" állnak
Mondjuk a Longines árak ahogy néztem annyival nem voltak elszállva ezekhez a netes árakhoz képest mint a többi óránál.. amit linkeltem Longines az ha jól rémlik nem is volt
-
Jojo5
őstag
aszondod' ? mert félek, hogy ha karcolom vagy valami akkor a sima acéllal ellentétben ez rondább lenne ott..
Ami még szép volt élőben az a T-Sport közül a Racing nevű quartz csoda, csak hát ott azt tartom viccnek, hogy konkrétan drágább mint a PRS 516 3 mutatós automata vagy quartz chrono... amit még megnéznék élőben az a PRC 200 automata chrono csak az valami "csonkaszerkezettel" automata ha jól rémlik... -
Jojo5
őstag
runner 125: még alszok rá... de 85k-ért a fémszíjas és 78k-ért a bőrszíjas modell volt ami az eddig látott árakhoz képest nem rossz
-
Jojo5
őstag
voltam ma bennt a TUTU-nál felpróbáltam őt ... Furcsa mivel a korona kicsi így kicsit kicsinek éreztem pedig elvileg 40mm-es ez is... de 85k volt a fémszíjas változat és igen elgondolkodtató, hogy ha tetszik akkor szerintem megtaláltam mit fogok kezdőórának venni...Ez a Racing se rossz a Tissottól, de ez a T-Race elég gagyi lett már a múltkori próbánál se tetszett...
ami még versenyben van az az Oris TT3 illetve BC sorozatból 1-2 "olcsóbb"... azok valamerre megtekinthetőek élőben ?
-
Jojo5
őstag
Ez az óra nem állt olyan rosszul a 185-6 centis 94 kilós habtestemhez szerintem...
nem felvágni akarok, de mivel pár éve már edzegetek a PRC 200-as eltörpül a kezemen sajnos
-
Jojo5
őstag
BL óraszalon volt, nem tudom, hogy vannak-e szalonjaik Debrecenben vagy sem
Pedig szebb képen... felpróbáltam és csöpnyi volt a kezemen
Egy T-Race ami képen egyáltalán nem tetszett még azt mondom állt valahogy a kezemen...
a Sima PRC 200-as pedig élőben nekem túl elegáns volt -
Jojo5
őstag
Beszarás! ma voltam óraszalonban megnézegettem a Tissot-okat élőben és lelomboztak, hogy képen minden szebb és jobban tetszett
Vicces mert az eladó hölgy felajánlott 1 állást mivel ő úgy gondolta, hogy "értek" az órákhoz és mi lenne ha eladó szerepet betöltenék az egyik üzletükben... szívesen szólna a főnökének
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #11127 üzenetére
Előbb egy 70K-s telószámlát kell kicsengetnem...
-
Jojo5
őstag
a 3 mutatós változatban meg ha jól rémlik akkor 2824-es ETA van.
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
mikor megláttam majdnem besírtam, hogy ajjaj a képeken jobban bejött
ez szebb így a képrőlnorbertb88: ds1 nekem túl elegáns volt élőben... de az a baj, hogy ez még csak álom, hogy ilyet hordjak mert nem akarom minden pénzem 1 db órára fordítani... majd ha lesz saját állandó kereset lehet gondolkodnom addig meg az olcsóbbak közül hátha találok valamit mondjuk egy seiko monstert vagy valamit ami tetszik és még elérhető is...
-
Jojo5
őstag
én már mondtam, hogy brutálszép így képekről a Prince
De a DS Action Diver sem ronda...
Élőben kéne látni őket... mert én pont az vagyok aki meglátta a PRC 200-at és mondtam na ne hát ez így nem szép... ugyanez volt a Veloci-t-vel is
-
Jojo5
őstag
válasz
Empsepo #10341 üzenetére
Nem rossz, de nekem a Seashark-ok jobban bejönnek főleg az automata
meg még a skipper-ek is szépek
-
Jojo5
őstag
válasz
MaUser #10265 üzenetére
ez relatív kinek mennyi a sok pénz... nekem pl az mert még csak 20 éves tanuló takony vagyok kb...
norbertb88: köszi, de ezt már láttam én is... élőben nem tetszett
az a diver képeken nagyon bejön... de kérdés, hogy élőben megfog-e
Volt már rajtam prc200 mondom áh, de szép stb... aztán élőben meg khm... nem jött át -
Jojo5
őstag
most nézem mondom jajj dejó, hogy megjelent a certina ds action diver... mondom csak nem lesz állat árban hát tévedtem... ez is 180k mint amit régebben kinéztem prince
Agyam eldurran, hogy amik bejönnek 200k körül mozognak...
Miért nincs ezekből valami kvarcos megoldás ?
-
Jojo5
őstag
Seastar1000>pedig titkon reménykedtem, hogy kicsit olcsóbb lesz...
(azért reménykedem még, hogy hátha csinálnak 1 kvarcosat is ezzel a kinézettel...
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest