- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pozitivzero
csendes tag
Sziasztok !
Rég voltam itt , annak idején vettem egy Casiot,amit búváróraként forgalmaztak ...hagyjuk ez nem az ,munkára használtam de kb fél év alatt az üveg tele van karccal ,ez van ,mindennapi viseletre és nem sajnálni tökéletes.
DE ma egy öreg órásnál jártam ,van egy régi automatám és azt akartam kitisztíttatni ,mikor megláttam ,a sarokban porosan egy Citizen sárga számlapos és szíjas automata promastert
lehet idióta vagyok de szerelem első látásra ,a kisöreg elmondta,hogy kb 7 éve áll ott az óra nem kel senkinek egy percet nem volt senki kezén ,még próbaképpen se ,....
Nem gondolkoztam új óra vásárlásán de ez egyszerüen kell az ára 42K kissé soknak tünik agy 7 éves óráért ,legalábbis nekem de ,meg lehetne rá alkudni , szeretném megkérdezni,tölletek,hogy megéri e ez az óra ezt az összeget ,és megbízható jó óráról beszélek e ,tudom az automatákat kb 10 évente érdemes elvinni megtisztíttatni ,de gondolom egy ilyen talán akár egy életre is szólhat , ha nem jól gondolom akkor ki vele
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Xiaomi Scooter 4
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest