- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Joe
újonc
válasz
BAti77 #80569 üzenetére
Sziasztok!
Ma voltam Debrecenben a Roger's Premiumban, két órámat vittem, hogy árajánlatot kérjek a szervizköltségekre. Az egyik egy Mercedes Benz Valjoux 7750 werkkel szerelt chronográf, a másik egy ETA 2824-2-vel szerelt búváróra. Elsőnek jött a Merci, dekoratív hölgyike elveszi, kicsit nézegeti, majd mondja, hogy megkérdi a főnököt. Nemsokára jön is és mosolyogva közli, hogy 80.000, azaz NYOLCVANEZER kemény magyar Forint lenne a szerviz!Ekkor már fibrilláltam, de ha már itt vagyok gondoltam megkérdem, hogy akkor mit ért szerviz alatt, mert én a szerkezet szétszedésére, tisztítására, újrakenésére és összerakására gondoltam. Ő mondja, hogy igen, ez az, meg polírozzák a tokot és úgy fog kinézni, mintha új lenne. Mondom jó, de nekem csak a szerkezet karbantartása kell. Hát ők csak így tudják vállalni. Jó, akkor nézzük a másikat, hátha az olcsóbb, gondoltam én, erre mosolyogva közölte, hogy ez is ennyi. Majdnem mondtam, hogy hölgyem, ez csak hasonlít a Rolexre, de nem az!
Tehát szerintem nem valószínű, hogy náluk lesznek az óráim szervizelve...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest