Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Teljsen kezdőként linuxban windows rendszerr mellett szeretnék kipróbálni egy Linux disztribúciót.Ami fontos, hogy meglévő windows rendszer mellé szeretném feltelepíteni, úgy hogy a mostanit nem törölöm le, nem partícionálom újra (max Partition Magickel).
Amire használni szeretném:
Internet (LAN, Wifi ill. 3G - vodafone-os mobil szélessáv E220-as modemmel)
Office programok (Open Office-nak van Linux verziója, szóval ez megoldva - javítsatok ki ha tévedek)
Film- és képnézegetés, zenehallgatás
Néha játék, de mivel marad az XP a linux mellett, azt onnan is tudok
Fájlmenedzsment (fontos, hogy a meglévő fájljaim Linux alól is láthatóak maradjanak)A hozzászólásokat olvasgatva Suse linux letöltése mellett döntöttem, mert az áll legközelebb a winhez (lehet túlságosan hozzászoktam
), viszont nem tudom, honnan tudnék letölteni egy friss, működő verziót (lehetőleg DVD-set, mert nem szívesen pazarolnék el hat cd-t
).Mivel itt elég sok nálamnál képzettebb felhasználó van, kérem írjátok meg nekem, esetleg milyen másik disztribúcióval próbálkozhatnék, és ami a legfontosabb, hogy tudom megoldani, hogy a meglévő oprendszer mellé kerüljön az új (miután felment, a konfigurálás ráér, a lényeg egyelőre hogy elinduljon a mostani mellett).
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), viszont nem tudom, honnan tudnék letölteni egy friss, működő verziót (lehetőleg DVD-set, mert nem szívesen pazarolnék el hat cd-t
).