Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Teljsen kezdőként linuxban windows rendszerr mellett szeretnék kipróbálni egy Linux disztribúciót.Ami fontos, hogy meglévő windows rendszer mellé szeretném feltelepíteni, úgy hogy a mostanit nem törölöm le, nem partícionálom újra (max Partition Magickel).
Amire használni szeretném:
Internet (LAN, Wifi ill. 3G - vodafone-os mobil szélessáv E220-as modemmel)
Office programok (Open Office-nak van Linux verziója, szóval ez megoldva - javítsatok ki ha tévedek)
Film- és képnézegetés, zenehallgatás
Néha játék, de mivel marad az XP a linux mellett, azt onnan is tudok
Fájlmenedzsment (fontos, hogy a meglévő fájljaim Linux alól is láthatóak maradjanak)A hozzászólásokat olvasgatva Suse linux letöltése mellett döntöttem, mert az áll legközelebb a winhez (lehet túlságosan hozzászoktam
), viszont nem tudom, honnan tudnék letölteni egy friss, működő verziót (lehetőleg DVD-set, mert nem szívesen pazarolnék el hat cd-t
).Mivel itt elég sok nálamnál képzettebb felhasználó van, kérem írjátok meg nekem, esetleg milyen másik disztribúcióval próbálkozhatnék, és ami a legfontosabb, hogy tudom megoldani, hogy a meglévő oprendszer mellé kerüljön az új (miután felment, a konfigurálás ráér, a lényeg egyelőre hogy elinduljon a mostani mellett).
A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), viszont nem tudom, honnan tudnék letölteni egy friss, működő verziót (lehetőleg DVD-set, mert nem szívesen pazarolnék el hat cd-t
).