Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
Gordiann
üzenetére
Hm.... nagyon elakadtam egy pontnál:
''Run the installer using the console as root.
# sh ati-driver-installer-8.34.8-x86.x86_64.run --listpkg''
Ezt hogy kell megadni neki? Így ugye nem találja a file helyét. Ha megadom az elérési utat: ''/home/gordian/Desktop'' Akkor meg kiirja, hogy hozzáférés megtagadva.... -
-
ragazzo
őstag
válasz
Gordiann
üzenetére
Nos az ubuntu telepítő csak egy cd.Van benne magyar nyelv, és ha már felraktad,akkor lehet installálni a kubuntut,amiben van kde felület.Van ennek külön topicja, ott vannak a guruk,mint Sianis.Ha jól tudom most az 5.10 Breezy a legújabb verzió.Félévente van újabb kiadás.Az apt-get nagyon egyszerűen feltelepít mindent, és kiküszöböli a függőségeket is.Az ubuntu honlapja[link] Ubuntu letöltés:[link] Ha kell,engem is nyaggathatsz.Bár kezdő vagyok ebben,de egykét dolgon már szívtam, és most megtudom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

buntu vagy SUSE?