- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
h@desz
tag
válasz
MichaelSD #1047 üzenetére
Chat funkció működött nem azzal volt a bajom ha nem az hogy gaim miatt fagyott a rendszer legalábbis azt vettem észre.Mivel most egy jó ideje fagyás nélkül megy.
NTFS-3g-hez ért valaki ?
Mert felraktam forrásból de még mindig nem tudok írni se törölni NTFS partícióról/ra.Csak másolni tudok. -
sszever
őstag
válasz
MichaelSD #1017 üzenetére
Ezen a csere nótáson Intel 945/950-es van, gyári Suse által felismert driver. Elején műkösött is jól, csak miután beállítottam a 2 képernyős módost, azóta szállt el. (így ki sem tudom kapcsolni a két képernyős módot (ha esetleg az okozta a galibát)
A saját nótásomon NVidia FX2500-as, de az most szervízben van, így azzal ráérek 1 hetet még -
sszever
őstag
válasz
MichaelSD #983 üzenetére
A notásnak 17'-es a képernyője, a második monitor meg 22'-es... Szerinted?
Most egy másik gépre tettem fel a 10.2-est, mert megadta magát a nótásom. Ebben Intel 945/950-es van, és itt fel is ajánlotta a több monitoros megjelenítést, csak jelenleg nincs mellettem második monitor. -
MichaelSD
őstag
válasz
MichaelSD #255 üzenetére
Van két felismert nyomtatom Suse Linux 9.3 alatt: egy LaserJet 1010es egy officejet. Bármi alól nyomtatok, azt nyomtatja a papírra, hogy: ''unsupported personality: PLC''
A gondom az, hogy egy linket találtam, de az számomra érthetetlen nyelven és XPről szól.
Valakinek ötlete hogy egyáltalán mi lehet a gond? -
MichaelSD
őstag
válasz
MichaelSD #250 üzenetére
Internet
Már van, de nem tudo miért...
Bootloader
Mivel a windoze a 2. SATA HDDn volt meg kellett mondani a GRUBnak, hogy ''map (hd1) (hd0)'' és így megcseréle a két a HDDt és a windoze loader már a jó sorrndetlátja
Hang
Volt, de az update után megint nincs sőt. A YAST ban alaban nem fut a Audigy 2. Ha törlöm és újra rakom (és kiválasztom a autodetecctnél) akkor kiírja hogy ''An error ocured during the installation of SB Audigy 2 ZS (...) The kernel module snd-emu 10k1 for sound support could not be loaded. This can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters.
Tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest