- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Még anno amikor még kevésbé voltam befolyásolva a windóz által, a 7.3at használtam elég sokat otthon az ifjúsági klubban. Akkor tetszett, aztán valahogy feledésbe merült.
Aztán kb két éve rám jött a linux láz, akkoriban a 8.04-es ubival kezdtem aztán 10.3-as suse, aztán megint 9.04 ubi aztán ősszel 11.2-es suse. Valahogy mindkettőben voltak számomra jól és egyszerűen megoldot dolgok és voltak hülyeségek is, ezért nem nagyon tudtam dönteni, de a régi ismertség miatt valahogy a susehoz húzott a szívem.
És most itt vagyok, otthon már csak ez van, Anyámnak is egyszerűbb és tetszik is neki. Tegnap a kolis gépemre is felraktam hosszútávra (még a win7 mellé) és így hogy rendben a hang, a többiek sem szólhatnak egy szót sem
Látták korábban is hogy használok valamit, de sosem volt minden rendben, idáig és csak a piszkálódás ment, hogy "jó" a linuxom.
Nyílván a keménymag rám fogná, hogy divatlinuxos vagyok de nem érdekel, használni akarom és kész.
Jó ez a suse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Formula-1
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Látták korábban is hogy használok valamit, de sosem volt minden rendben, idáig és csak a piszkálódás ment, hogy "jó" a linuxom.