Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje sajnos van egy problémám a 15.3-as Leappel, azt szeretném megkérdezni, hogy ti tapasztaltatok olyat a ennél a kiadásnál, hogy lefagy a grafikus felület (KDE) illetve van elindulás után újraindul magától néha?
Pontosabban azt tapasztaltam, hogy van amikor elindulás után nem sokkal magától újraindul, illetve volt olyan is hogy csak egy fekete képernyő jelent meg, de pl az alt+f2-vel a keresési sáv előjött illetve a ctrl+del-bspace kombóval újra tudtam indítani a grafikus felületet, vagy egy másik terminálon bejelentkezve indítani egy újat. Viszont volt olyan is hogy minden előzmény nélkül lefagyott, és ami érdekes volt, hogy ekkor a billentyűzet se működött még a világítása sem.
Korábban volt hasonló gondom még a 15.2-vel szintén KDE, hogy egy idő után belassult és lefagyott a felület, akkor javasolta valaki hogy valószínű az Nvidia kártyámat nem szereti a KDE. Mindenre gondoltam volna csak erre nem, de ez volt a megoldás, vettem bele Radeon kártyát egyből tökéletesen ment minden. Ezért is furcsa most, hogy ugyanaz a kártya változatlanul, gondoltam is hogy lehet véletlenül felkerült a zárt Radeon driver és talán az kever be, de a nyílt drivere van rajt változatlanul.
Azt szeretném megkérdezni hogy ti találkoztatok ilyennel, vagy lenne ötletetek mit nézzek meg, merre lehet a gond?
Előre is köszönöm a válaszotokat, illetve bármilyen infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest