Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
pengwin
üzenetére
Köszi. Ezt észben tartom akkor a következő újratelepítés esetére.
Igazából most, mikor újratettem a rendszert, már valamennyire ránéztem, mit akar a subvolume-okkal kezdeni. Elvileg alapból snapshotba akarta menteni a /home tartalmát is. VISZONT ekkor még nem adtam meg, hogy a /home másik eszközre megy, szóval nem tudom törölte volna-e magától.
Mindenesetre, ha nem töröli magától a másik meghajtón lévő sv-ok mentését, akkor már érthetővé válna számomra, miért telt be olyan hamar a 190GiB. Jelenleg 180GB szabad hely van a root partíción, szóval bizakodok, hogy nem lesz újabb baleset.
Ha szabad kérdezni, mi vett rá arra, hogy dobbants? A napokban a betelős eset után én is felraktam egy Ubuntut, de nem voltunk sokáig jó viszonyba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest