Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Köszönöm a cikket elolvastam.
A snapsot, vagy ahogy itt írják pillanatkép lényege, hogy vissza tudok állni egy korábbi állapotra egy alapjában működőképes rendszeren téves konfigurácó vagy telepítés után, ok ez meg is van. Viszont én úgy szeretnék visszaállni, hogy nincs működőképes rendszer amit újraindítok és bebootolom a korábbi pillanatfelvételt. Van egy töküres diszkem oda, hogy varázsolom vissza a rendszert?Mondjuk annyit kisilabizáltam az egészből, hogy csinálhatnék egy brtfs raid1-et egy másik diszkre, aztán lemonutolom a másik oldalt, ha az eredeti lemezem megdöglik akkor ezt a másikat bootolom be az eredeti helyett, elméletileg szép gyakorlatilag ki tudja, hogy működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi