- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Köszönöm a cikket elolvastam.
A snapsot, vagy ahogy itt írják pillanatkép lényege, hogy vissza tudok állni egy korábbi állapotra egy alapjában működőképes rendszeren téves konfigurácó vagy telepítés után, ok ez meg is van. Viszont én úgy szeretnék visszaállni, hogy nincs működőképes rendszer amit újraindítok és bebootolom a korábbi pillanatfelvételt. Van egy töküres diszkem oda, hogy varázsolom vissza a rendszert?Mondjuk annyit kisilabizáltam az egészből, hogy csinálhatnék egy brtfs raid1-et egy másik diszkre, aztán lemonutolom a másik oldalt, ha az eredeti lemezem megdöglik akkor ezt a másikat bootolom be az eredeti helyett, elméletileg szép gyakorlatilag ki tudja, hogy működik-e.
-
Chuck Norris
senior tag
A cél az lenne, hogy ha teljesen megsemmisül a / akkor minél gyorsabban ugyan azt a működőképest rendszert vissza tudjam állítani. Tegyük fel a boot diszk megpusztult és kicseréltem egy újra.
Használtam acronist régebben ott úgy működött, hogy bebootoltam az acronis cd-t megmondtam neki, hogy a share-n hol van a mentés aztán pár perc alatt lett egy működőképes bootolható rendszerem, valami ilyesmi kellene. Szuper lenne az acronis is, szinte mindent támogat csak a brtfs-t nem.@cigam
A snapsot ha jól fogom fel csak arra jó, hogy vissza tudok állni egy korábbi állapotra viszont ez az ellen nem véd ha teljesen tönkre megy a diszkem.A clonezilla igaz, hogy támogatja a bftfs-t viszont nem működik online
Online imaging/cloning is not implemented yet. The partition to be imaged or cloned has to be unmounted. -
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, szerintem még nem írtam ide.
Telepítettem egy suse 12sp4-et a / -t brtfs-re formáztam. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan eszköz amivel tudok erről egy bootolható imidzset készíteni online. Olyasmi kellene mint az acronis, csak ugye az nem működik brtfs-el.
Ha nincs ilyen akkor mivel lehet ezt az egészet lementeni kötet szinten, dump is csak az ext-eket tudja, marad csak a tar? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest