Hirdetés
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, most hogy használom tényleg egy jóé használható kis környezet, eddig nekem is szimpatikus. Valóban, én is így vagyok vele sima gnome nem jött be sosem az unity meg a gnome 3 meg pláne, LXDE, illetve XFCE volt még amit próbáltam még más gépen, közülük az XFCE szimpibb volt egy nagyon öreg gyenge gépen ami nem bír el többet ellennék vele, de ha a gépem bírja inkább komolyabbat használok.
Tehát eddig KDE-en kívül nem is nagyon volt más amire váltottam volna, de a Cinnamonra amúgy is kíváncsi voltam.
Bár vannak olyan dolgok amik hiányoznak a KDE-ből, pl. a Bluetooth fáj fogadást gyárilag nem tudta (KDE-nél simán) de ezt a blueman appal megoldottam
Eddig csak két dolog van amivel nem tudom mit kéne kezdeni, az egyik a bejelentkezési kulcstartó ami állandóan előjön, a másik meg a frissítések, KDE alatt 1-2 naponta jöttek a frissítések persze változó volt amikor hosszabb ideje nem jött semmi, de gyanús hogy Cinnamonnál még nem jelzett frissítést...
Azt szeretném még megkérdezni, hogy neked mi volt a tapasztalatod ezekkel a dolgokkal, volt rá megoldásod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest