Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, most hogy használom tényleg egy jóé használható kis környezet, eddig nekem is szimpatikus. Valóban, én is így vagyok vele sima gnome nem jött be sosem az unity meg a gnome 3 meg pláne, LXDE, illetve XFCE volt még amit próbáltam még más gépen, közülük az XFCE szimpibb volt egy nagyon öreg gyenge gépen ami nem bír el többet ellennék vele, de ha a gépem bírja inkább komolyabbat használok.
Tehát eddig KDE-en kívül nem is nagyon volt más amire váltottam volna, de a Cinnamonra amúgy is kíváncsi voltam.
Bár vannak olyan dolgok amik hiányoznak a KDE-ből, pl. a Bluetooth fáj fogadást gyárilag nem tudta (KDE-nél simán) de ezt a blueman appal megoldottam
Eddig csak két dolog van amivel nem tudom mit kéne kezdeni, az egyik a bejelentkezési kulcstartó ami állandóan előjön, a másik meg a frissítések, KDE alatt 1-2 naponta jöttek a frissítések persze változó volt amikor hosszabb ideje nem jött semmi, de gyanús hogy Cinnamonnál még nem jelzett frissítést...
Azt szeretném még megkérdezni, hogy neked mi volt a tapasztalatod ezekkel a dolgokkal, volt rá megoldásod?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest