Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ivana
    addikt

Kihaltnak tényleg kihalt. Desktopon szerintem nagyon kevés kezdő van, a többieknek pedig feltételezem, hogy semmi, vagy minimális gondja van a rendszerrel és az sem SUSE specifikus, inkább általánosságban linux. Komolyabb SUSE alapú rendszerekkel pedig gondolom még kevesebben foglalkoznak, és közülük is még kevesebben tévednek ide.

Javítsatok ki nyugodtan, ha rosszul látnám, de a magyar SUSE közösség elég kicsi és ők is inkább nemzetközi fórumokon találhatóak meg.

Én elkényelmesedett desktop felhasználó vagyok, évek óta tökéletesen teszi a dolgát a SUSE, pillanatnyilag a Tumbleweed. Kíváncsi vagyok milyen lehet a frissen megjelent Leap 42.3, de ha lesz is időm, marad a virtuális gép egyelőre.

Több olyan hozzáértőt is ismerek személyesen aki használ SUSE-t (is). Szerintem egész egyszerűen ritkán van vele olyan gond amire ne lenne egyértelmű a megoldás egy hozzáértőnek, és bugreport helyett itt keressen megoldást.
    Én 11.3 óta használom folyamatosan elsődleges rendszerként :D Jelenleg a laptoponmon thumbleweed, a home serveremen leap 42.1 fut (aminek úgy vettem észre, hogy lejárt a támogatása, hogy nem működött a zypper :DDD , ideje frissíteni)

cigam: Ebben közrejátszik az is, hogy eléggé foghíjas lett a magyar fordítás. Nem tudom szerintem ezen distro célközönsége főleg olyanokból áll akik akkor is angolul rakják fel az os-t ha van magyar fordítás, legalábbis nálam mindig angolra van állítva a nyelv, mert magyarul keresni nem lehet.
    A KDE bőven elfut a T420-amon ami 6 éves gép, de még egy X200-on is elmegy tök jól ami 9, ezeknél régebbi szerintem bőven offos.

Új hozzászólás Aktív témák