Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nálam tavaly óta szolgál a Tumbleweed, de most videókártya váltás okán át fogok térni Leap 42.3-ra.
Tervezek is belőle egy logout-os bemutatót, pont azért, amit te is írsz: kicsi a közösség, és ez szerintem részben a "reklám" hiányának is betudható.
Míg a Mint összes apró verziófrissítéséről, új ikonkészletéről jön ki cikk az itcafén, addig a SUSE-disztrók szóba se kerülnek, ami szerintem nagy kár.(#3865) cigam
Ebben a fordításos kérdésben teljesen egyetértek veled.
Műszaki szakíróként dolgozok, ha kicsit sikerül normalizálnom a munkaidőmet, akkor tervezek beszállni a Plasma és YaST fordításba, mert nagyon zavar, hogy helyenként mennyire hiányos, ahol meg van ott meg mennyire rossz.
Programozás még nem megy annyira (meg a nyelv sem stimmel), hogy a fejlesztésben segítsek, de angol vagy német fordítást simán bevállalok.Az erőforrászabáló Plasma meg... hát, engem nagyon nem érdekel, ha 200MB-tal többet fogyaszt a felület, mint egy XFCE, itt legalább egy raklapnyi plusz funkciót kapunk cserébe.
Meg modern rendszereken (min. 4GB RAM, 2c/4t CPU) szerintem édesmindegy ennyi plusz erőforrásigény, főleg így, hogy nem a semmire pazarolják el mint pl. a Gnome's Hell, hanem a használatóságot javítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest