Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Nem tudom, melyik volt az eredeti (CPU-ba integrált SATA-ról még nem hallottam). Viszont az extrákat valószínűleg speciális módon kellett megoldani, gondolom a kommunikációs csatornákat is megosztják, sejtésem szerint ennek koordinálására kellett plusz driver.
Elvileg az AsMedia-s az extra, de mint jeleztem, könnyen lehet, hogy rendes driver nélkül teljesen átveszi az irányítást az egyik (jelen esetben pont ez). Ha ez nem lenne, akkor minden további nélkül tudnia kell kezelni az AMD-s SATA-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest