Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Ahogy látom, csak a kódek részbe tudtál belekötni.
Mint írtam ez nem olyan nagy gond, meg oldottam.Ez egyrészt jogi probléma, másrészt az osszes disztribúcióban így van.
Nos ez nem teljesen így van. Az, hogy jogi probléma, az rendben van, nem lehet alap telepítés része. Egy példa, Ubuntu-nál telepítés alatt lehet engedélyezni a jogi és egyéb 3. fél által készített csomagokat (nem telepíti fel, csak engedélyezi a tárolót). A vlc az alap tároló része kódekekkel együtt.Ezt azért gondold át még1x
Át gondoltam! Az alap telepített vlc nem játszott le semmit a gépen lévő videókból egyet sem, pedig van sima egyszerű mp4 is, amit az Ubuntu alap videó lejátszója simán viszi (alap telepítés).A többi disztribúcióról nem tudok nyilatkozni, mivel eszembe sem jutott, hogy nézem meg, pedig volt már több is a gépemen (Debian, Sabayon, Elementary, Mint, Zorin, Manjaro), a Chakra-t másfél évig használtam éles rendszerként, előtte Ubuntu-t használtam.
Egyrészt csak rá kell keresni itt, vagy a yast-ban, másrészt windows alatt nem különböző oldalakról kellett össze vadászni kedvenc programjaidat?!
Nem a vlc telepítésével volt gondom, a Yast2-t is meg találtam, telepítem is. A Windows-t meg hagyjuk, tudtommal nincs egyetlen egy tárolója sem, legalábbis az XP-nek nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint írtam ez nem olyan nagy gond, meg oldottam.