Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Ahogy látom, csak a kódek részbe tudtál belekötni.
Mint írtam ez nem olyan nagy gond, meg oldottam.Ez egyrészt jogi probléma, másrészt az osszes disztribúcióban így van.
Nos ez nem teljesen így van. Az, hogy jogi probléma, az rendben van, nem lehet alap telepítés része. Egy példa, Ubuntu-nál telepítés alatt lehet engedélyezni a jogi és egyéb 3. fél által készített csomagokat (nem telepíti fel, csak engedélyezi a tárolót). A vlc az alap tároló része kódekekkel együtt.Ezt azért gondold át még1x
Át gondoltam! Az alap telepített vlc nem játszott le semmit a gépen lévő videókból egyet sem, pedig van sima egyszerű mp4 is, amit az Ubuntu alap videó lejátszója simán viszi (alap telepítés).A többi disztribúcióról nem tudok nyilatkozni, mivel eszembe sem jutott, hogy nézem meg, pedig volt már több is a gépemen (Debian, Sabayon, Elementary, Mint, Zorin, Manjaro), a Chakra-t másfél évig használtam éles rendszerként, előtte Ubuntu-t használtam.
Egyrészt csak rá kell keresni itt, vagy a yast-ban, másrészt windows alatt nem különböző oldalakról kellett össze vadászni kedvenc programjaidat?!
Nem a vlc telepítésével volt gondom, a Yast2-t is meg találtam, telepítem is. A Windows-t meg hagyjuk, tudtommal nincs egyetlen egy tárolója sem, legalábbis az XP-nek nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Banggood
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Jófogás tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint írtam ez nem olyan nagy gond, meg oldottam.