- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvcf111
csendes tag
Nem akarok faragatlannak tűnni, de ez egy fórum úgy tudom, ami azért lett létrehozva , hogy egymásnak az adott témával kapcsolatban kérdéseket rakjunk fel, szerintem az az én dolgom, hogy éppen a dolgozatommal , a beadandómmal vagy a házi dolgozatommal kapcsolatosan kérdezzek...Vagy ha valaki idejön , hogy a házijába kell segítség akkor te elküldöd , hogy csinálja meg maga csak azért mert szerinted nem helyes, hogy segítségre szorul és ennek hangot is ad? Hogyha én látok egy tanácstalan embert , aki egy témával kapcsolatban akar segítséget, akkor vagy segítek neki vagy nem , és nem kérdőjelezem meg azt, hogy mégis miért is kell neki a segítség. Szerintem nem kértelek meg külön téged, hogy szólj hozzá és segíts nekem, ergó vagy segíts, vagy ne és ne az zavarjon, hogy nekem konkrétan a mellesleg 10 pdf oldalból álló házimban van 1 feladat amiben segítségre szorulok.
Szerinted van időm az alapoktól végigolvasni az egészet és megérteni minden apró beállítást és az egész rendszer konkrét működését úgy, hogy van az egészre 1 hetem és életemben először látom ezt az egész linuxos rendszert és még az is hibásan működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest